Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol în premieră, mâine, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”

ro

24 Jul, 2014 15:23 1771 Marime text
Mâine, de la ora 11.00, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” din Constanţa (Teatrul de Păpuşi „Elpis“), va avea loc un spectacol în premieră absolută, intitulat „Până când ne vom revedea“, în regia lui Tiberiu Roşu.

Evenimentul, realizat în cadrul proiectului „Vreau să-ţi spun povestea mea”, a debutat cu un concurs de poveşti scrise de copii cu boli cronice, primele lucrări clasate constituind baza scenariului. Distribuţia este formată din actori profesionişti, cărora li s-au alăturat copii. Pentru micii scriitori, transpunerea pe scenă a lucrărilor proprii şi posibilitatea de a avea un rol în aceste poveşti reprezintă un eveniment cu impact emoţional pozitiv.

Profesioniştii implicaţi în această acţiune, derulată cu sprijinul Fundaţiei pentru Comunitate şi MOL România, sunt regizorul şi actorul Tiberiu Roşu, actorii Dana Manolache şi Graţian Prisacariu, dar şi coregrafa Geta Răvdan. Finanţatorul, împreună cu organizaţiile partenere - World Vision România (Biroul Zonal Constanţa) şi Asociaţia Civicum Voluntaris - invită publicul constănţean la acest eveniment, realizat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor. Intrarea este gratuită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii