Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis Tărâmul Magic al Crăciunului, inaugurat în Parcul Tăbăcărie din Constanța (galerie foto)

ro

06 Dec, 2019 19:00 13721 Marime text
Astăzi, 6 decembrie, de la ora 18.00, s-a deschis oficial Festivalul Iernii 2019-Târgul Magic al Crăciunului la Constanța. La deschidere este prezent și primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău și viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu.
 
Începând cu ora 16.00, personajele de poveste vor străbate bulevardele Constanței la bordul unui autobuz supraetajat pentru a-i invita pe cei mici în Parcul Tăbăcăriei.
 
Personaje precum Harap Alb, Prâslea cel Voinic, Ileana Cosânzeana, Fata Babei, Elsa, Olaf, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Frumoasa și Bestia, Jack Sparrow, Harry Potter vor fi prezente în parc în fiecare seară, între orele 16:00 și 20:00, și în weekend, între orele 12:00 și 20:00.

Personajele de poveste, alături de copii, părinţi şi autorităţi locale, vor participa la un moment plin de magie: aprinderea luminițelor din parc și din bradul de Crăciun.

Cei curioși pot intra și în cele patru căsuțe, care vor găzdui zilnic, până pe 12 ianuarie, atelierele lui Moș Crăciun: Atelierul de Artă, Atelierul de Magie, Căsuța cu Basme Românești și, bineînțeles, Căsuța lui Moș Crăciun.

De la ora 19.00, organizatorii au pregătit o surpriză muzicală: un concert live susținut de îndrăgita trupă Proconsul.
 
Prima seară a Festivalului Iernii se va încheia, în Țara Piticilor, cu un spectaculos foc de artificii, programat să înceapă la ora 20.00. Va fi o seară magică, așa că nu o ratați! Intrarea e liberă, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asta trebuia banii ckeltuitii 08 Dec, 2019 12:39 Trebuia banii ckeltuitii ca nu se putea ckelrui pe altceva