Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“România Neîmblânzită” la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

ro

18 Dec, 2018 17:15 1959 Marime text

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” oferă constănțenilor  filmul-documentar „România Neîmblânzită”, sâmbătă, 22 decembrie, începând cu ora 18:00.

Filmul este prezentat în cadrul proiectului cultural „Filme de Sărbători” care este  sprijinit de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Accesul la aceste proiecții este liber, dar intrarea se face  pe baza unor tichete care pot fi ridicate direct de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” așa cum este și în cazul peliculei „România Neîmblânzită” în intervalul 10:00- 18:00, între 19 şi 21 decembrie.

Regia documentarului este a lui Tom Barton Humphreys, iar vocea este a lui Victor Rebengiuc. Filmul durează 90 de minute.

Despre documentar aflăm că se vorbeşte despre ţinuturile şi frumuseţile sălbăticiei, dar şi cum anumite anotimpuri sunt dictate de către anotimpuri. Animalele se luptă pentru supravieţuire, iar acest film vrea să dezvăluie aceaste poveşti nemaipomenite.


Sursă foto: Facebook  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii