Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Pietreanu şi Cristian Pup, într-un spectacol inedit, în Doors Club

ro

16 Sep, 2014 12:15 2143 Marime text
Duminică, 28 septembrie, începând cu ora 20.30, Asociaţia Tomis Antidrog organizează evenimentul „Praf şi Fum” în Clubul Doors din Constanţa. „Praf şi Fum” este un spectacol muzical de stand-up comedy susţinut de grupul Vacanţa Muzicală, format din Radu Pietreanu şi Cristian Pup. Preţul unui bilet este de 30 de lei.
Cu o experienţă de 30 de ani în domeniul umorului şi folk-ului, cu sute de turnee susţinute în ţară şi străinătate, Radu Pietreanu a făcut parte din grupul de umor Vacanţa Mare, iar muzicianul Cristian Pup din trupa Cargo din Timişoara.
Grupul Vacanţa Muzicală are în repertoriu piese folk, parodii muzicale, cover-uri internaţionale, muzică populară, dar şi melodii folk, pop sau rock. Din anul 2010, de la înfiinţarea trupei, Vacanţa Muzicală a susţinut sute de spectacole în diferite cluburi din Bucureşti şi din ţară. Piesele formaţiei transmit mesaje de dragoste, de viaţă, lumină şi speranţă, mesaje sociale, în timp ce parodiile ating dur clasa politică şi snobii, spre deliciul audienţei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii