Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prezenţa actorului Nicodim Ungureanu Proiecţie specială la Cinema Cityplex din Tomis Mall

ro

27 Apr, 2015 16:04 2482 Marime text
Săptămâna aceasta, „Cel ales”, unul dintre cele zece filme cărora le-a fost acordată distincția „Rising Star Award”, va fi proiectat la Constanţa, la Cinema Cityplex din Tomis Mall. Proiecţia va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 18.30, iar publicul constănţean va avea ocazia să-l întâlnească pe actorul Nicodim Ungureanu.
 
„Cel ales”, în regia lui Cristian Comeagă, îl are drept protagonist pe Bogdan Stanoevici, care interpretează un personaj ce evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii. Alături de el, în alte roluri principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte.
 
Dur și tensionat, „Cel ales” este presărat cu note comice, dar și cu accente tragice. „Povestea are și o marcată conotație politică, acuzând răspicat existența unui grup de interese ocult, mai secret și mai puternic decât temuta Securitate”, se menţionează într-un comunicat.
 
Producţia a fost distinsă cu patru premii la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood: premiul pentru cel mai bun film narativ și premiul pentru cel mai bun regizor, acordate producătorului și regizorului Cristian Comeagă, premiul pentru cea mai bună imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth și premiul pentru cea mai bună muzică originală acordat compozitorului Marius Leftărache.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii