Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 de pisici de rasă vor putea fi admirate la Constanţa

ro

16 Jun, 2015 16:12 2291 Marime text
În weekendul 20-21 iunie, peste 200 de pisici de rasă vor putea fi admirate la Pavilionul Expo din Mamaia, în cadrul Expoziţiei Feline Internaţionale de Vara SofistiCAT, „Corabia pisicilor", ediţiile 41- 42. „Vor veni la ţărmul Marii Negre, din toate colţurile lumii, pentru a defila în faţa a patru arbitri internaţionali, feline superbe din peste 15 rase”, se menţionează într-un comunicat.
 
Expoziţia-concurs, organizată de Asociaţia Felină SofistiCAT, va avea loc sâmbătă, 20 iunie, între orele 13-20, respectiv duminică, 21 iunie, între orele 10-17, punctul culminant fiind reprezentat de finala „Best în Show". Graţioasele finaliste ale celor patru categorii (persane şi exotice, păr semilung, păr scurt, orientale şi siameze) se vor întrece pentru un loc pe podium, dar şi pentru premiile generoase oferite de sponsori, constând în hrană şi accesorii pentru pisici.
 
Pe parcursul celor două zile de expoziţie, vizitatorii vor beneficia de preţuri promoţionale pentru produse şi accesorii destinate pisicilor (hrană, igienă, joacă) şi iubitorilor acestora (bijuterii, haine, poşete.).
 
Conform tradiţiei, va fi continuată şi campania „Arată că îţi pasă!", în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi”, se mai precizează în comunicat.
 
Un bilet costă 10 lei, pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. Până în prezent, peste 150 de persoane au confirmat prezenţa, potrivit paginii oficiale de Facebook a evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii