Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pelicula mult iubită de copii “Santa & Cie - Moș Crăciun în misiune” revine la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanţa

ro

27 Dec, 2018 10:56 2288 Marime text
Filmul “Moş Crăciun în misiune” rulează din nou la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanţa, mâine, 28 decembrie, începând cu ora 18:00.
 
Pelicula „Santa & Cie – Moș Crăciun în misiune” care va dura aproape două ore este oferită constănţenilor prin proiectul  cultural „Filme de Sărbători” care este  sprijinit de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
 
Comedia va fi dublată în limba română, regia fiind semnată de Alain Chabat, iar actorii pe care constănţenii îi pot vedea în film sunt Golshifteh Farahani, Pio Marmai și Audrey Tautou.
 
Accesul la film este liber, dar în prealabil cei care vor să vizioneze pelicula trebuie să meargă să îşi procure tichele gratuite de la seidul Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
Despre filmul “Moş Crăciun în misiune” aflăm că acţiunea se petrece în atelierul lui Moş Crăciun, acolo unde spiriduşii se îmbolnăvesc, iar lucrurile par să scape de sub control în apropierea săbătorii de iarnă atât de iubită de copii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii