Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe scena Casei de Cultură Trei spectacole, pentru un Crăciun de poveste

ro

11 Dec, 2014 00:00 1801 Marime text
În perioada următoare, constănţenii vor avea parte de trei spectacole variate la Casa de Cultură, care vor transforma serile de iarnă în unele de neuitat. Pentru cei care doresc o porţie sănătoasă de râs, actorul Octavian Strunilă a pregătit o comedie savuroasă, intitulată „E atât de rău, că-i bine”. După ce iubitorii de colinde vor avea parte de o seară magică, al cărei protagonist va fi Fuego, constănţenii vor fi introduşi de către Strauss Festival Orchestra Vienna într-o lume spectaculoasă, care va dezvălui emoţii nebănuite în rândul ascultătorilor.

„O comedie de-a râsu'-plânsu’!”, inspirată din viaţa reală

Un spectacol scris şi regizat de actorul Octavian Strunilă, „E atât de rău, că-i bine” vine în întâmpinarea conceptului „Sad Comedy”, numit în limbaj popular, „O comedie de-a râsu'-plânsu’!”. Inspirat din viaţa reală, spectacolul este programat vineri, 12 decembrie, pe scena Casei de Cultură, începând cu ora 19.00, şi are în distribuţie nume importante din teatru şi televiziune. Astfel Carmen Tănase, Octavian Strunilă, Sorana Darclee Mohamed, Alin Panc şi Alexandru Conovaru vor încânta publicul timp de 85 de minute. Spectatorii se vor amuza de problemele zilnice ale oamenilor din toate categoriile sociale.

Un bilet costă 40 sau 50 de lei, iar începând cu trei decembrie, 150 de persoane vor beneficia de două locuri la un preţ de 50 de lei.

Fuego, într-un concert tradiţional de Crăciun

Anul acesta, Fuego colindă ţara, în cadrul unei turneu tradiţional de colinde şi cântece de Crăciun. Îndrăgitul artist va ajunge în 15 oraşe, iar la Constanţa va concerta săptămâna viitoare, spectacolul fiind programat pentru joi, 18 decembrie, de la ora 19.00. Preţul unui bilet variază între 40 şi 50 de lei.

„Sărbătorile de iarnă sunt apă bună pentru suflet. Ne încarcă cu energie, ne determină să iertăm, să fim mai buni, deşi ar trebui să fim aşa în permanenţă. (...) Mi-am zis că s-ar potrivi de minune ca anul acesta să creăm minuni pe scenă. Alături de instrumentiştii mei, o echipă de profesionişti, vreau să aducem colindele mai aproape de sufletul românesc, încercând oarecum să ne adjudecăm această sărbătoare ca fiind una izvorâtă din imensa bucurie specifică românilor”, transmite Fuego.

Eveniment de excepţie, pe scena Casei de Cultură

Pentru al şaselea an consecutiv în România, Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă spectacolul „Vienna Classic Christmas”, un eveniment de excepție care va avea loc pe scena Casei de Cultură, pe 19 decembrie, începând cu ora 19.30.

În cadrul evenimentului, orchestra va fi condusă de maestrul Willy Büchler. Vor fi prezenţi soprana Leontina Văduva şi tenorul Robert Nagy. Fiica iubitei interprete de muzică populară Maria Ciobanu, Leontina Văduva, a dat viață marilor eroine ale operei, bucurându-se de o ascensiune fulminantă. Aclamată la Royal Opera House, Metropolitan Opera New York sau la Opera din Paris, Leontina Văduva a fost distinsă cu numeroase premii. Tenorul Robert Nagy este pentru al doilea an consecutiv invitat în spectacolul „Vienna Classic Christmas”.
Spectacolul de la Constanţa face parte dintr-un turneu național, care va începe pe 11 decembrie în Timişoara şi se va încheia pe 20 şi 21 decembrie, cu două concerte extraordinare, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii