Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maestrul Horațiu Mălăele, un inegalabil „One Man Show”, din nou în Doors

ro

10 Mar, 2020 00:00 9139 Marime text

La începutul lunii decembrie, maestrul Horațiu Mălăele susținea „partitura” tânărului prost dar binevoitor Francois din excelenta comedie „Dineu cu proști”, pe scena Casei de Cultură din Constanța, după ce, cu o seară înainte, delectase publicul din Club Doors cu un „One Man Show”.
 
Joi, 12 martie, de la ora 19, Horațiu Mălăele revine pe scena Clubului Doors cu o combinaţie de monologuri, amintiri personale, poezii din toate genurile şi glume, primită cu entuziasm de publicul constănțean de fiecare dată.
 
Actorul, regizorul, scriitorul şi graficianul Horaţiu Mălăele, probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Și pentru această variantă a spectacolului, maestrul Mălăele și-a luat drept aliați umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu și vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stănescu. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele. Convins că râsul va mântui, spectacolul cuprinde câteva poezii de calitate și proză scurtă.
 
„Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălăele.
 
Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă privitorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.
Prețul unui bilet este 75 de lei.
 
Citește și:
 
Horaţiu Mălăele revine la Constanţa, pe scena Casei de Cultură şi în Club Doors

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii