Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localul La Historia de Argentina găzduieşte o seară inedită de jazz

ro

12 Dec, 2014 12:21 2000 Marime text
Localul La Historia de Argentina din Constanţa, în această seară, începând cu ora 21.00, găzduieşte o seară inedită de jazz cu membrii formaţiei Zlat Band, campioni ai geniului. Evenimentul se desfăşoară în sistemul suport artist (20 de lei).

Zlad Band are în componenţă trei membri: Alexa Mihaela (voce), Sorin Zlat Jr. (keyboards) şi Sorin Zlat Sr. (clarinet şi saxofon). Alexa Mihaela studiază muzica de la şapte ani. În 2009, a luat Premiul pentru „Cel Mai Tânăr Interpret” la Concursul de Interpretare Muzicală de Lied Românesc din Braşov. În 2009 şi 2010, a participat la Concursul de Operetă „Ion Dacian”.

Sorin Zlat Junior a început să studieze muzica în clasa întâi. Cântă la vioară, clarinet şi pian. Alături de o altă trupă de-a lui, „Sorin Zlat Trio”, a câştigat „Premiul Publicului”, pentru cea mai bună trupă şi premiul pentru „cel mai bun instrumentist”, în cadrul Concursului de Jazz de la Getxo din Spania. Sorin Zlat Senior a absolvit Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, unde a studiat clarinetul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii