Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie la teatru. „Din Rusia, cu drag”

ro

21 Sep, 2015 23:14 1726 Marime text
Luna octombrie începe cu spectacole de comedie la malul mării. Constănţenii sunt invitaţi să urmărească piesa „Din Rusia, cu drag”, vineri, 2 octombrie, de la ora 19.30, la Hotel Iaki. Textul şi regia sunt semnate de Geo Vişan.
 
Despre ce este vorba în piesă
 
Alma (profesoară de franceză) şi Damian (compozitor de jingle-uri publicitare) formează unul dintre multele cupluri cu probleme financiare din România. Rămaşi fără job-uri, pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie, obosiţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă, cu o ultimă fărâmă de speranţă, privirea către cer în căutarea unei soluţii.
 
Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia, care vine să locuiască la ei vreme de o săptămână. Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Numai că exact când toate problemele lor par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.
 
Comedia „Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice. Biletele se găsesc la preţurile de 30 şi 25 de lei (pentru grupurile de minimum zece persoane).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii