Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ia-ţi doza de energie, sănătate şi fitness la #BeHealthy Constanţa Festival, pe 30 iunie, pe Faleza Cazinoului din Constanţa!

ro

29 Jun, 2018 00:00 2484 Marime text
Pe 30 iunie, spunem cu toţii #BeHealthy, Constanţa! Pentru că ne vedem pe Faleza Cazinoului din Constanţa, la cel mai amplu festival urban dedicat sănătăţii şi fitness-ului, #BeHealthy Constanţa Festival. Vino să ridicăm energia la cote maxime împreună cu cei mai iubiţi antrenori World Class. Te aşteaptă o zi întreagă de fitness, distracţie, surprize, competiţii şi premii. Intrarea este liberă, dar locurile la clasele din festival sunt limitate. Înscrie-te pe behealthy.wordclass.ro!
 
Călătoria #BeHealthy de pe Faleza Cazinoului din Constanţa începe cu Salutul Soarelui, o serie de asane energizante, şi ardem calorii în ritm alert şi ne tonifiem la clasa de antrenamente FUNctional. Mai departe, continuăm cu o sesiune explozivă de Zumba şi ne depăşim limitele cu un antrenament pe cât de intens, pe atât de entertaining.

Și călătoria nu se termină aici, pentru că World Class ţi-a pregătit Move On Challenge împreună cu cei mai iubiţi antrenori World Class, cu probe pe cât de dinamice, pe atât de distractive şi premii foarte tentante. De asemenea, regimentul de antrenori World Class te aşteaptă să te înrolezi în BootCamp-ul Under Armour, unde poţi câştiga, de asemenea, premii pe măsura determinării tale.
 
Iar dacă e festival de health & fitness, e maraton de cycling!

În pauza dintre clase, vino să trăieşti experienţa VR Rider: cea mai tare combinaţie între fitness, planking, gaming şi realitate virtuală! De asemenea, sponsorii şi partenerii festivalului vor avea grijă de hidratarea şi energizarea participanţilor, pe întreg parcursul zilei.

Vor fi nouă ore pline de energie, dedicate stilului tău de viaţă activ şi sănătos.
Înscrie-te GRATUIT la clasele tale preferate din festival accesând behealthy.worldclass.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii