Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ se prelungeşte cu o zi! (Galerie foto)

ro

26 Aug, 2019 09:46 1207 Marime text
Vești bune pentru fanii Zbumzzi, care, începând din 7 iulie, au petrecut seară de seară, în compania celei mai frumoase, tinere și dinamice echipe din Constanța, Zbumzzi. Pentru micii și mai marii admiratori, proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, s-a prelungit cu o zi, până pe 26 august.

Mai mult decât atât, aventura din Țara Piticilor, situată în Parcul Tăbăcărie, începe cu o oră mai devreme, de la ora 16.00. Așadar, cinci ore în loc de patru ceasuri de distracție, de la 16.00 la 21.00.

În acest răstimp, copiii sunt invitați la antrenamente specifice pe ritmuri antrenante, la ateliere care le dezvoltă creativitatea (ateliere de teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei), totul asezonat cu multă animație.

Alături de ei se vor afla personaje de poveste (Cenușăreasa, Căpitanul Hooks, un Minion, Albă-ca-Zăpada), dar și Catinca, Denisa, Ioana și Loredana.

Participarea la evenimente e liberă, așa că nu uitați: „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, pentru ultima oară în această vară!

Evenimentul este inițiat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Sursă foto: Hip Hop Zbumzzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii