Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondurile vor ajunge la Maternitatea Spitalului Județean Constanța Spectacol de binefacere, organizat de Comunitatea „Elenă” Elpis

ro

08 May, 2019 21:33 3423 Marime text
Comunitatea Elenă „Elpis” împreună cu Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici Constanța vă invită să luați parte la un spectacol de binefacere, la Sala Teatrului Elpis (Teatrul de păpuși) din Constanța, joi - 23 mai, începând cu ora 18.30.

Fondurile strânse vor fi donate în totalitate Maternității Spitalului Județean Constanta. Spectacolul va fi susținut de ansambluri de renume ale comunității Dobrogene împreună cu sponsori generoși ce vor oferi dulciuri făcute cu pasiune și din inimă, sesiune de degustare de vinuri dar și poze gratuite ale participanților, transmit organizatorii.

Pentru bilete puteți apela la numerele de telefon 0762.111.905 sau 0735.898.795.

„Asa cum știți, și a devenit cred obișnuință, Comunitatea Elenă Elpis din Constanța face nenumărate acțiuni caritabile. De data aceasta, alături de Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici din Constanța încercăm ceea ce credem că este una din îndatoririle sau un act caritabil încercat emoțional, să încercăm să adunăm fonduri pentru ca Maternitatea din cadrul Spitalului Județean Constanța să poată și pe aceasta cale să îmbunătățească poate actul medical de început, actul medical poate cel mai sfânt, acela prin care venim toți pe lume. Viața începe în maternitate unde toți am fost și cunoaștem momentele pline de bucurie, emoțiile și lacrimile cauzate de acest suprem miracol, nașterea. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag alături de noi să participăm la o acțiune de suflet, din suflet și pentru suflet”, a declarat Anton Traian Antoniadis, președintele Comunității Elene „Elpis”.



Sursă foto: Facebook/ Comunitatea Elena Elpis Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii