Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashiontv Summer Festival. Unde și când va avea loc anul acesta

ro

24 Aug, 2019 12:01 2390 Marime text
În weekendul 24 și 25 august va avea loc a 25-a ediție a îndrăgitului concurs Miss Litoral, competiția internaționale Miss Fashiontv Black Sea aflată anul acesta la cea de-a noua ediție, precum și prezentări de modă ale unor importanți designeri de la malul Mării Negre. 

Totodată, evenimentul Fashiontv Tourism Awards - Gala Turismlui de pe Litoralul Romanesc va premia cele mai notabile proiecte turistice de pe litoralul românesc.

Gazda evenimentelor de înaltă clasă marca Fashiontv va fi complexul de cinci stele Vox Maris Grand Resort din Costinesti.

Evenimentele fac parte din ediția acestui an a Fashiontv Summer Festival, eveniment cu un  portofoliu de peste 20 de ani de susținere a modei și turismului românesc. 

An de an, Fashiontv Summer Festival promovează în toată lumea moda, designerii, frumusețile locale și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral prin intermediul clipurilor, transmisiunilor și filmărilor realizate în cadrul evenimentului și promovate prin Fashiontv la nivel internațional în peste 196 de țări. 

Miss Litoral, unul dintre cele mai longevive și îndrăgite concursuri de frumusețe de pe litoralul românesc, își va desemna câștigătoarea sâmbătă, 24 august. Totodată, vor fi desemnate finalistele ce vor participa duminică, 25 august, în concursul Miss Black Sea.

Miss Fashiontv Black Sea este un concurs internațional de frumusețe anual ce descoperă și promovează tinere aspirante la o carieră internațională de top model. Cele 30 de finaliste din cadrul concursului sunt modele de top din țările de la malul Mării Negre.

Câștigătoarea celui mai râvnit titlu al serii va reprezenta România la concursul Miss Fashiontv Worldwide ce va avea loc anul acesta în Abu Dhabi, dar va avea și oportunitatea de a participa la evenimentele organizate de Fashiontv, beneficiind astfel de expunere și promovare internațională.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii se vor putea bucura de prezentări de modă inedite la care vor participa peste 100 de modele, creând un show de modă la superlativ. Designerii români Iulia Balan și Alexandru Raicu, își vor prezenta în premieră cele mai recente colecții, selectate prin intermediul Federației Romane de Design Vestimentar și Accesorii prezidată de către Clara Rotescu.

Totodată, Fashiontv sprijină tinerele talente în domeniul modei prin aducerea pe scena Fashiontv Summer Festival a celor mai fresh creații ale studenților și absolvenților talentați ai Univesitatii de Arte și Design din Cluj Napoca.

Fashiontv Tourism Awards - Gala Turismului de pe Litoralul Romanesc va premia investitorii de pe litoralul românesc, evidentiind și promovând realizările notabile ale acestora.

Evenimentul va avea loc în prezența a numeroși invitați speciali: producători de film de la Hollywood, reprezentanți oficiali ai Fashiontv Paris și Fashiontv Asia, personalități internaționale din domeniul modei, modelling-ului și entertainment-ului și designeri.

Sursă foto: Fashiontv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii