Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Drumul lui Făt-Frumos”, sâmbătă, la „Seri de teatru la Pontul Euxin”

ro

21 Aug, 2020 07:38 2659 Marime text

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin“, ediția a doua, continuă în acest weekend. Sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, copiii, însoțiți de părinți și bunici, sunt așteptați în Parcul Tăbăcărie, în zona Amfiteatru, pentru a păși pe „Drumul lui Făt-Frumos“. Călătoria în lumea poveștilor va fi ghidată de actorul-magician Marian Râlea.
„Dragi părinți și copii, sâmbătă seară, magicianul poveștilor, Marian și asistenții săi îi invită pe cei mici în număr cât mai mare în lumea poveștilor!”, spun organizatorii.
Spectacolul este susținut de Fundația „Abracadabra“.

Săptămâna aceasta, în programul „Serilor de teatru la Pontul Euxin”, se mai regăsesc spectacolele:„Pasărea Măiastră - Maria Tănase“ - vineri, 21 august și „Ursul”, de Cehov - duminică, 23 august.
Intrarea este liberă, iar accesul în zona de spectacol se face începând cu ora 20.30.
Întâlniri sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend,  începând de la ora 21.00, în perioada 7 august-6 septembrie.
Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei. 
„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii