Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concertul lui Julio Iglesias din Mamaia nu este anulat

ro

29 Apr, 2014 18:27 3474 Marime text
Astăzi,  zvonul că evenimentul ar fi fost anulat a creat panică printre fanii starului, care achiziționaseră bilete la concertul de pe 19 iulie. Totul a fost doar o alarmă falsă. 

„Concertul se va ține“, ne-a declarat Corina Martin, vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.
De același lucru ne-a asigurat și Gheorghe Ungureanu, președintele Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, instituție care este unul dintre partenerii concertului.
„Concertul nu este anulat. Cei care fac afișajul au lipit afișele concertului unde au putut și cum au putut. Deci și în stațiile RATC. Cel care a luat în concesiune acele panouri publicitare (n.r. EuroMedia Group SA) a decis să recurgă la un astfel de gest“, a susținut Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa.

Responsabilii pentru această confuzie au declarat, atât într-un mesaj text expediat către numerele de telefon de pe afiș, cât și unuia dintre redactorii ZIUA de Constanța, că afișele evenimentului au fost lipite abuziv.
„Noi am lipit textul ANULAT pe afișe, pentru că acestea au fost lipite abuziv pe panourile publicitare din stațiile RATC. Aceste panouri se află în grija noastră, iar organizatorii nu au încheiat niciun parteneriat cu noi. Cei de la Casa de Cultură au spus că organizatorii s-au ocupat de lipit afișele“, ne-a spus Vlad Iorga, reprezentantul EuroMedia Group SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii