Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert caritabil cu Dan Bittman şi Marius Baţu

ro

20 Jan, 2020 00:00 3279 Marime text

Campania „Music for Autism" invită constănţenii la primul eveniment caritabil din 2020, joi 23 ianuarie, de la ora 20, în The Library Constanţa, pentru o seară romantică, alături de Dan Bittman şi Marius Baţu.


Concertul din 23 ianuarie 2020 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism". Şapte ani de campanie, peste 40 de concerte susţinute de artişti români, cinci beneficiari, patru inaugurări, mai multe dotări şi achiziţii de materiale didactice şi terapeutice.
 

„Music for Autism“


Timp de şapte ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinaţie scopul campaniei. “Music for Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susţinute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Viţa de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. (Tribute AC/DC), CTC, Ionut Micu şi Naidin, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob şi Zdub,
Taxi, Phoenix, Provincialii etc.


Campania „Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism şi alte dizabilităţi, s-a bucurat încă de la început de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe poziţie fruntaşă cu reuşite nenumărate.


Unul din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creştere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!


Rolul acestei campanii este de a educa şi a sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “Autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.


Preţ bilet 60 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii