Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorian Pîrvu & Friends Clubul constănţean Doors, gazda unui spectacol inedit

ro

27 Apr, 2015 10:21 2257 Marime text
În această săptămână, clubul constănţean Doors găzduieşte un spectacol al cărui cap de afiş este pianistul Dorian Pîrvu. Alături de artist, pe scenă, vor fi prezenţi Ionuţ Micu (tobe/ percuţii), Liviu Muşat (bas), Marius Chirilă (chitară), Andreea Dragu şi Cristian Parmac (voce). Spectacolul este programat joi, 30 aprilie, de la ora 20.00. Un bilet costă 20 de lei.

Pasionat de tobe de la o vârstă fragedă, Ionuţ Micu a intrat în lumea muzicală românească din 1994. Trei ani mai târziu, se întâlneşte cu maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică, de la care „fură meserie”. A făcut parte trupele: Talisman, Krypton şi Compact. De asemenea, Ionuţ Micu este fondator al Şcolii Delta Music din Constanţa.

Pentru Liviu Muşat, care a cântat în trupa Sound & Vision, muzica a reprezentat mereu o componentă importantă în viaţa sa. Marius Chirilă a participat la diferite evenimente muzicale în România, dar şi la concursul „Let’s rock it” din Bulgaria.
 
Andreea Dragu este elevă a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân. Cântă de la vârsta de cinci ani şi are deja în palmares peste 60 de premii la concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale. Cristian Parmac este artist liric la Opera „Oleg Danovski” din Constanţa şi finalist la X Factor, în anul 2011.

Dorian Pîrvu a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, unde a fost implicat în toate evenimentele şi concertele acesteia. A trăit zece ani în Grecia, unde l-a întâlnit pe renumitul artist internaţional Mikov Gesh.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii