Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 9-15 octombrie

ro

06 Oct, 2015 16:33 2537 Marime text
În perioada 9-15 octombrie, Cityplex Tomis Mall va rula numeroase filme pentru constănţeni. Potrivit unui comunicat de presă, remis cotidianului ZIUA de Constanţa, sunt programate următoarele proiecţii:
 
SALA 1:PAN:AVENTURI IN TARA DE NICAIERI 3D-SUBTITRAT(PAN 3D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:13:30,18:30
S,D: 11:15,13:30,18:30
 
Regia:Joe Wright
Cu:Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
Gen film:Aventuri,Familie,Fantastic
 Durata:111 minute
 
Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).
 
SALA 1:THE WALK:SFIDEAZA LIMITELE 3D (THE WALK 3D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:16:00,21:00
S,D: 16:00,21:00
 
Regia:Robert Zemeckis
Cu:Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley
Gen film:Dramă
Durata:100 minute 
.
Robert Zemeckis, legendarul regizor al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, ne-a pregătit incă o dată un adevarat festin vizual in format 2D, 3D, 4DX si IMAX® 3D, în cel mai mai nou film al său intitulat The Walk: Sfidează limitele. Datorită tehnicilor vizuale inovatoare şi magiei IMAX® 3D, putem spune că Zemeckis a realizat cu adevărat un film ce este destinat marelui ecran,  ce oferă spectatorilor sansa a ajunge efectiv până la nori.The Walk: Sfidează limitele se ajută de o tehnologie revoluţionară pentru a reda o poveste emoţionantă ce este centrată pe câteva personaje extrem de puternic conturate. Inspirat din evenimente reale, filmul ne povesteşte despre Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), acrobatul francez care acum mai bine de 40 de ani a parcurs pe sârmă, spre uimirea lumii intregi, distanţa dintre cele două turnuri World Trade Center din New York. Ajutat de mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), tânărul Philippe va infrunta toate obstacolele in dorinţa sa de a reuşi imposibilul. Iar asta cu atât mai mult cu cât spectaculoasa traversare a vidului dintre cele două turnuri a fost realizată fără ca acesta sa fie asigurat in vreun fel, el bazându-se doar pe capacitatea sa de a-şi menţine echilibrul la ameţitoarea înălţime de 420 de metri. Filmul poate fi perceput şi ca un omagiu adus de Robert Zemeckis fostelor turnuri „gemene” din New York, ce au fost distruse in tragedia din 11 Septembrie 2001. The Walk: Sfidează limitele este o producţie ImageMovers, realizată de TriStar Pictures în asociere cu LStar Capital. Filmul va rula in cinematografele din România incepând cu data de 9 Octombrie si este distribuit de către InterComFilm Distribution.
 
SALA 2:MUNTELE MAGIC 2D-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-Ma:18:45
S,D:11:45,18:45
Mi,J:16:30
 
Regia:Anca Damian
Cu:Jean-Marc Barr, Christophe Miossec, Jerzy Radziwilowicz
Gen film:Animaţie,Documentar Durata:87 minute
 
Protagonistul Muntelui magic este Adam Jacek Winkler, un polonez refugiat politic la Paris, care a luptat în Afganistan alături de mujahedini, împotriva sovieticilor. Urmărind destinul lui Winkler, o poveste în acelaşi timp tragică şi sensibilă, uneori burlescă, filmul Muntele Magic va fi centrat pe relaţia destinului individual cu istoria, şi a omului cu moartea.
 
SALA 2:CRIMSON PEAK 2D-N 15-AVANPREMIERA
Mi,J:18:45
 
Regia:Guillermo del Toro
Cu:Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Gen film:Dramă,Fantastic,Horror
Durata:119 minute
Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă „respiră, sângerează şi... îşi aminteşte”. 
SALA 2:PAN:AVENTURI IN TARA DE NICAIERI 3D-SUBTITRAT(PAN 3D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-Ma:16:30
 
Regia:Joe Wright
Cu:Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
Gen film:Aventuri,Familie,Fantastic
 Durata:111 minute
 
Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).
 
SALA 2:MARTIANUL 3D(THE MARTIAN 3D)-AP 12-SAPTAMANA 2
V,L-J:13:45,20:30
S,D: 13:45,20:30
 
Regia:Ridley Scott
Cu:Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Gen film:Acţiune,Aventuri,SF 
În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.
 
 
 
SALA 3:BLINKY BILL:KOALA CEL POZNAS 2D DUBLAT(BLINKY BILL 2D)-AG-SAPTAMANA 2
V,L-Ma:13:15,17:30
S,D: 11:30,13:15,17:30
Mi,J:13:15
 
Regia:Alex Weight, Noel Cleary, Deane Taylor, Alexs Stadermann
Cu:Toni Collette, Ryan Kwanten, Rufus Sewell
Gen film:Animaţie Durata:91 minute
 
Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.
Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy –un koala crescut la zoo şi Jacko –o şopârlă ameţită şi foarte energică.
Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.
SALA 3:GANGSTERI DE LEGENDA 2D(THE LEGEND 2D)-AP 12-AVANPREMIERA
Mi,J:15:15,18:15
 
Regia:Brian Helgeland
Cu:Emily Browning, Tom Hardy, Colin Morgan,Taron Egerton
Gen film:Biografic,Crimă,ThrillerDurata:131 minute
 
Acţiunea plasată în anii 1960 îi urmăreşte pe gemenii mafioţi Reggie şi Ron Kray în timp ce îşi consolidează imperiul criminal semănând teroare în Londra, dar surprinde şi acţiunile care au dus la declinul lor.
Din 16 octombrie, pe marile ecrane, Freeman Entertainment îl prezintă pe actorul Tom Hardy în rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de Legendă”. Filmul este regizat de castigatorul premiului Oscar, Brian Helgeland.
 
SALA 3:INTERNUL 2D(THE INTERN 2D)-AP 12-SAPTAMANA 3
V,L-Ma:15:15
S,D:15:15
 
Regia:Nancy Meyers
Cu:Robert De Niro, Anne Hathaway
Gen film:Comedie
Durata:121 minute 
În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).
Pe lângă Robert De Niro şi Anne Hathaway, din distribuţia filmului mai fac parte Rene Russo, Anders Holm, Anrew Rannells, Adam Devine şi Zack Pearlman.
SALA 3:BLACK MASS:AFACERI MURDARE 2D(BLACK MASS 2D)-AP 12-SAPTAMANA 2
V,L-Ma:19:30,21:45
S,D: 19:30,21:45
Mi,J:20:45
 
Regia:Scott Cooper
Cu:Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp,Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch
Gen film:Acţiune,Crimă,DramăDurata:122 minute
 
Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 18 septembrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru şi extrem de periculos în drama "Black Mass: Afaceri Murdare", regizată de Scott Cooper.

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James "Whitey" Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

Din distribuţia filmului mai fac parte Joel Edgerton în rolul agentului John Connolly, Benedict Cumberbatch ca fratele mafiotului, Rory Cochrane ca Steve Flemmi, Jesse Plemons în rolul partenerei lui Whitey şi Kevin Bacon ca agentul Charles McGuire.
SALA 4:CAPITANUL PALOS ASCUTIT SI COMOARA DIN LAMA RAMA 2D-AG-SAPTAMANA 4
V,L-J:14:15
S,D:11:20,14:15
 
Regia:Lisa Marie Gamlem, John Andreas Andersen
Cu:Vinjar Pettersen, Tuva Novotny, Kyrre Haugen Sydness, Fridtjov Såheim
Gen film:Acţiune,Aventuri,Comedie Durata:96 minute
 
Tânărul orfan Pinky îl urmează pe căpitanul Sabertooth într-o călătorie captivantă, dar periculoasă, de-a lungul şi de-a latul marilor oceane. Destinaţia este regatul Lama Rama, unde echipajul speră să găsească o comoară foarte râvnită. În acelaşi timp, Pinky are o şi misiune personală - vrea să afle cine este tatăl lui.
 
SALA 4:BARBATUL DE 100 DE ANI CARE A IESIT PE FEREASTRA SI A DISPARUT 2D-AP 12-SAPTAMANA 3
V,L-J:16:15
S,D:16:15
 
Regia:Felix Herngren
Cu:Robert Gustafsson, Mia Skäringer, Iwar Wiklander, David Wiberg
Gen film:Aventuri:Comedie:DramăDurata:114 minute
 
Neaşteptata poveste a unui bărbat în vârstă de 100 de ani care decide că nu-i prea târziu s-o ia de la capăt. Mulţi ar crede că îl aşteaptă aventura vieţii, dar această călătorie nu este prima pentru Allan Karlsson: se împlineşte un secol de când provoacă prăpăd în lume, iar acum e gata să se dezlănţuie din nou.
 
SALA 4:9 LUNI,IN CAUTAREA TATALUI-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:19:00,20:40
S,D: 19:00,20:40
 
Regia:Albert Dupontel
Cu:Sandrine Kiberlain, Albert Dupontel
Gen film:Comedie Durata:82 minute
 
Tânăra judecătoare Ariane Felder e însărcinată. Conform testelor de paternitate, tatăl copilului este Bob, un criminal urmărit pentru violență atroce. Ariane, care nu-și aduce aminte de nimic, încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Sursa foto: cinedam.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii