Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 11-17 septembrie

ro

08 Sep, 2015 15:18 2566 Marime text
Între 11 şi 17 septembrie, Cityplex Tomis Mall va rula numeroase filme pentru constănţeni. Potrivit unui comunicat de presă, remis ZIUA de Constanţa, sunt programate următoarele proiecţii:
 
SALA 1: Albinuţa Maya 3D - dublat (Maya The Bee 3d) -Ag-Saptamana 3
V,L-J:13:15,15:00
S,D:11:30,13:15,15:00
 
Regia:nAlexs Stadermann
Cu:Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie
Durata:89 minute
 
Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor.Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă.

SALA 1: În lipsa raţiunii 2D (IRRATIONAL MAN 2D)-AP 12-SAPTAMANA 3
S,D:17:00
 
Regia:Woody Allen
Cu:Emma Stone, Joaquin Phoenix
Gen film:Dramă,Mister
Durata:96 minute
 
Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.

SALA 1:VIBREAZĂ CU MINE 2D (WE ARE YOUR FRIENDS 2D)-N 15-SAPTAMANA 2
V,L-J:19:15
S,D:19:15
 
Regia:Max Joseph
Cu:Zac Efron
Gen film;Dramă
Durata:93 minute
 
Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, filmul „Vibrează cu mine” îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală.
Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit.

SALA 1: RICKI AND THE FLASH 2D-AP 12-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:17:00,21:15
S,D:19:15
 
Regia:Jonathan Demme
Cu:Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer
Gen film:Dramă
Durata:101 minute
 
Meryl Streep îşi asumă un rol cu totul nou– acela al unei cântăreţe şi chitariste de hard-rock – pentru regizorul laureat cu Oscar, Jonathan Demme şi scenaristul, laureat al premiului Academiei, Diablo Cody, în filmul Ricki and the Flash. Într-un film original, încărcat cu muzică live, Streep interpretează rolul lui Ricki Rendazzo, o eroină a chitarei care a comis o mulţime de greşeli când s-a hotărât să-şi urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Întorcându-se acasă, Ricki are şansa de a-şi ispăşi păcatele şi de a îndrepta lucrurile, punând în balanţă muzica şi familia. Streep joacă alături de fiica ei din viaţa reală, Mamie Gummer; Rick Springfield, un membru al formaţiei Flash care o iubeşte pe Ricki; Kevin Kline în rolul fostului soţ al lui Ricki; şi Audra McDonald

TriStar Pictures prezintă în colaborare cu LStar Capital, o producţie Marc Platt / Badwill Entertainment, intitulată Ricki and the Flash.  Rolurile principale sunt interpretate de: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald, Sebastian Stan şi Rick Springfield.  Regia îi aparţine lui Jonathan Demme.  Producţia e asigurată de Marc Platt, Diablo Cody, Mason Novick şi Gary Goetzman.  Scenariul e semnat de Diablo Cody.  Producătorii executivi sunt Ron Bozman, Adam Siegel, Lorene Scafaria şi Ben Waisbren.  Directorul de imagine este Declan Quinn, ASC.  Scenografia îi aparţine lui Stuart Wurtzel, iar montajul lui Wyatt Smith, ACE.  Costumele sunt creaţia lui Ann Roth.

DESPRE FILM
La două decenii după multi-premiatul Philadelphia, regizorul Jonathan Demme revine în atenţie cu Ricky and the Flash, o dramedie cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute. Eroina îşi dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte explozive şi relaţii ultra-mediatizate şi să revină în sânul familiei de care s-a distanţat pe nesimţite. Faptul că fiul ei trece printr-un divorţ neplăcut este poarta de intrare în cercul copiilor şi al rudelor care o privesc iniţial cu neîncredere. Au ei ceva de învăţat de la sălbatica vocalistă şi viziunea ei cu totul specială asupra lumii?
 
SALA 2:MUNE:GARDIANUL LUNII 3D(MUNE 3D) DUBLAT SI SUBTITRAT-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:13:30,15:30-DUBLAT,17:30-SUBTITRAT
S,D:11:45,13:30,15:30-DUBLAT,17:30-SUBTITRAT
 
Regia: Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Cu:Omar Sy, Michael Gregorio, Izïa Higelin,Féodor Atkine, Benoît Allemane
Gen film:AnimaţieDurata:85 minute
Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.
 
SALA 2: TRANSPORTER:MOSTENIREA 2D (TRANSPORTER:REFUELED 2D)-N 15-SAPTAMANA 2
V,L-J:19:30,21:35
S,D:19:30,21:35
 
Regia:Camille Delamarre
Cu:Ed Skrein, Ray Stevenson
Gen film:Acţiune,Crimă,Thriller Durata:96 minute
 
Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.
 
SALA 3:VACANTA CU PERIPETII 2D(VACATION 2D)-AP 12-SAPTAMANA 3
S,D:14:00
 
Regia:Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu:Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film:Aventuri,Comedie
Durata:98 minute 
Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.  Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

SALA 3:FILARMONICA DIN VIENA-AG-TRANSMISIE LIVE
MARTI:20:00
 
SALA 3:LABIRINTUL:INCERCARILE FOCULUI 2D(MAZE RUNNER:THE SCORCH TRIALS 2D)-AP 12-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:14:00,16:30,19:00,21:30
S,D:11:15,19:00,21:30
 
Regia:Wes Ball
Cu;Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan Gillen
Gen film:Acţiune,SF,Thriller
Durata:130 minute 

În LABIRINTUL: ÎNCERCĂRILE FOCULUI, următorul capitol din saga LABIRINTUL, Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.
  
LABIRINTUL: ÎNCERCĂRILE FOCULUI este regizat de Wes Ball (LABIRINTUL) și produs de Ellen Goldsmith-Vein (Labirintul, Cronicile Spiderwick), Wyck Godfrey (Amurg, Sub aceeaşi stea), Marty Bowen (Amurg, Sub aceeaşi stea), Lee Stollman (LABIRINTUL, Răpirea) și Joe Hartwick, Jr..  Scenariul lui T.S. Nowlin (LABIRINTUL) se bazează pe cel de-al doilea roman din seria LABIRINTUL, scris de James Dashner, vândut în peste trei milioane de exemplare.
 
SALA 3:HITMAN:AGENT 47 2D-N 15-SAPTAMANA 3
S,D:16:30
 
Regia:Aleksander Bach
Cu:Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto
Gen film:Acţiune,Crimă,Thriller
Durata:108 minute 
HITMAN: AGENT 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.  El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – şi cele 46 de clone-Agenţi dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent. 
Cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie foarte mare care intenţionează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri o depăşesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care se pot învinge inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu  duşmanul său de moarte.

SALA 4:VANATORII DE OAMENI 2D(THE ABSENT ONE 2D)-IM 18-SAPTAMANA 2
V,L-J:16:00,19:45
S,D:16:00,19:45
 
Regia:Mikkel Nørgaard
Cu:Pilou Asbæk
Gen film:CrimăDurata:119 minute
Iţele investigaţiilor în cazul asasinării unor gemeni îi duce pe poliţişti în mijlocul unui grup de studenţi eminenţi proveniţi clasele superioare ale societăţii scandinave. Între ei, nimic nu e ceea ce pare a fi.
 
SALA 4:SECRETUL NASTURELUI DE SIDEF 2D(THE PEARL BUTTON 2D)-AG-SAPTAMANA 2
V,L-J:13:45
S,D:13:45
 
RegiaPatricio Guzmán
Gen filmDocumentar
Durata
82 minute
 
Oceanul conține istoria întregii omeniri. Apa primește impulsuri de la stele și le transmite creaturilor vii. De asemenea, apa este cea mai lungă graniță din Chile și deține secretul a doi nasturi misterioși, găsiți pe fundul oceanului. Chile, cu cele  2,670 de mile de coastă și cu mândria de a fi cel mai mare arhipeleag din lume, prezintă un peisaj supranatural.   Oceanul păstrează atât vocile indigenilor din Patagonia, ale primilor marinari englezi, cât și vocea deținuților politici, victime ale regimului Pinochet. Mulți spun că apa are memorie, iar acest film o demonstrează.

Premii:
Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu la Berlinale 2015
Premiul Juriului Ecumenic la Berlinale 2015
Marele Premiu la festivalul Docs against Gravity Polonia 2015
Premiul pentru cel mai bun film si premiul publicului la festivalul Biografilm din Bologna
 
SALA 4:OAMENI,SARUTARI,IUBIRI 2D(IN HAPPENED IN STAINT TROPEZ 2D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:18:45,22:00
S,D:18:45,22:00
 
Regia:Danièle Thompson
Cu:Eric Elmosnino, Kad Merad, Monica Bellucci
Gen film:Comedie,Romantic Durata:100 minute
 
Relaţia lui Roni şi Zef n-a fost niciodată prea bună, carierele, mentalitatea, chiar şi soţiile lor fiind total diferite. Zef este un muzician care trăieşte doar pentru muzică şi religie, în timp ce Roni, un bijutier bogat, este adeptul vieţii luxoase.
Soţia lui Zef moare cu câteva zile înainte de nunta fiicei lui Roni. Această întâmplare neaşteptată creează noi conflicte între cei doi fraţi.
Singurul lucru care îi mai leagă este tatăl lor senil şi fiicele lor, care sunt prietene bune. Şirul de neînţelegeri, trădări şi minciuni duce la o adevărată catastrofă familială. Totuşi, din toată nebunia asta înfloreşte şi o poveste dragoste... sau două!

Sursa foto: cinedam.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii