Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul complet al petrecerilor şi concertelor de 1 Mai, în Constanţa şi Vama Veche

ro

24 Apr, 2015 00:00 6140 Marime text


S-a dat startul la distracţie la malul mării, iar Constanţa şi Vama Veche au devenit, aşa cum era de aşteptat, centrul celor mai aşteptate concerte şi festivaluri. 1 Mai atrage după sine petreceri, dans, distracţie şi cei mai ascultaţi artişti ai momentului. Carl Cox, DJ Adrian Eftimie, Loredana Groza, Antonia, Alex Velea şi Taraful din Clejani se înscriu în grupul artiştilor care vor concerta în mini-vacanța de 1 Mai pe litoral. Toţi promit concerte de neuitat.

La malul mării, distracţia de 1 Mai începe din aprilie

Kudos Beach dă startul unui nou sezon incendiar cu o petrecere de 1 Mai, care va ţine trei zile. Sub titulatura „Trei zile şi Trei nopţi, Petrecere Non-stop”, Kudos invită constănţenii şi nu numai să petreacă alături de nume importante ale industriei muzicale.
 
Din line-up fac parte: Rodriguez Jr, &ME, Martin Eyerer, Stefan Biniak, Nakadia, Gorje Hewek, Alex Kennon, Garay, Golan, Adrian Eftimie, Dj Optick Rosario Internullo, Negru, Dj kool_ro, Bog, Nusha, Nopame, MoonSound, Alex Gully, Toygun, Nocturno, Alex & Mircea Babescu, GreeG, Diego_Ro, Audiopulse, Livia Andrei, Punu, Double-Deez, Alin G, Alex Dutu şi rezidenţii Kudos, Mano Andrei şi Azteca.
 
Petrecăreţii au motive de bucurie, deoarece intrarea este liberă. Până în acest moment, şi-au confirmat prezenţa peste 4.000 de persoane.
 
Şi în 2015, ca în fiecare an de când s-a instalat pe plajă, Expirat Vama Veche dă obloanele jos pentru un dezmăţ de câteva zile. Expirat va fi deschis de joi, 30 aprilie, până duminică, 3 mai. Ziua este destinată relaxării, iar seara, mash-up-ului muzical.


 
Înregistrat în România se întoarce de 1 mai în Goblin din Vama Veche, unde, în perioada 30 aprilie - 2 mai, vor avea loc trei zile de petreceri. Cei prezenţi se vor distra cu artişti din toate sferele muzicii alternative.
 
Aşadar, joi, 30 aprilie, vor fi prezenţi cei de la CTC şi Chimie, în timp ce vineri, de 1 mai, atmosfera va fi întreţinută de Subcarpaţi, Keri şi Serafim.
 
Pentru 2 mai, ultima zi de distracţii, cei de la Şuie Paparude şi Viţa de Vie pregătesc un show de excepţie. Potrivit organizatorilor, accesul se va face astfel: joi, 30 aprilie - 10 lei (1 shot inclus); vineri, 1 mai - 15 lei (1 shot inclus); sâmbătă, 2 mai - 15 lei (1 shot inclus).
 
Cei care doresc să experimenteze o petrecere inedită în Vama Veche au ocazia să participe la sesiunea ElectroMolotov, o combinaţie de muzică tehno, funk, disco şi alte stiluri ce vor oferi un weekend plin de dans şi zâmbete. „Vino să explorezi acel moment evaziv când transcendem activităţile noastre obişnuite şi le simţim în armonie cu altceva, fie că este vorba de un apus de soare pe malul marii, muzică bună sau o altă fiinţă umană”, se menţionează pe pagina oficială a evenimentului.
 
Joi, 30 aprilie, atmosfera va fi întreţinută Walter Echo, în timp ce vineri, 1 mai, de la ora 20.00, vor fi prezenţi Aparte, Sisclo, Ellien, David Grn, dar şi Walter Echo. Pe 2 mai, de la ora 14.00, petrecerea va fi animată de Pierre D’Vara, Mr. Tweaks, Sonicvibe, Emap, David Grn, Dan Corhana. Intrarea este liberă.
 
În perioada 1-2 mai, în Vama Veche, va avea loc prima ediţie a Festivalului de Artă şi Pescuit Fish Eye. Un line-up eclectic care va ridica nivelul decibelilor de 1 şi 2 mai, o multitudine de activităţi interactive, o zonă special amenajată pentru relaxare, cu beanbags şi nisipul fin din Vama Veche sunt elementele caracteristice Festivalului Fish Eye. Evenimentul oferă o experienţă cultural-alternativă ce asociază, într-un mod inedit, artele şi tradiţia pescuitului cu turismul cultural şi cu istoria locală a sudului Dobrogei.

Unde te poţi caza pe litoral
Oferte şi tarife speciale la cazare de 1 Mai 2015 la mare


Organizatorii îşi doresc ca acest festival să reprezinte punctul de plecare în reconstrucţia identităţii locale a zonei costiere sud dobrogene, în jurul comunităţilor locale de pescari şi a patrimoniului cultural şi natural inestimabil al zonei. Din line-up fac parte nume importante precum Alternosfera, ROA, Golan, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Toulousse Lautrec, We Singing Colors, DJ K-LU şi OK Corral. De asemenea, vor avea loc proiecţii de film, teatru şi artă contemporană. Accesul este liber.

 Cel mai aşteptat festival de muzică electronică, în staţiunea Mamaia Nord

 În perioada 30 aprilie - 3 mai, va avea loc ediţia cu numărul 17 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, pe plaja din Mamaia Nord. Din line-up-ul anunţat pe pagina oficială de Facebook a evenimentului fac parte DJ români şi internaţionali, din ţări precum Germania sau Italia.
 
Cei care vor participa la festival sunt: Carl Cox, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Tale Of Us, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, tiNi, Sonja Moonear, Lee Burridge, Matthew Dekay, Valentino Kanzyani, Thomas Franzmann (aka Zip), Jon Rundell, Nastia, Cezar, Prâslea, Kozo, Abelle (Arma 17), Taimur Agha, Priku, Gescu, Barac, Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei, Alexandra, Herodot, Piticu, Dubtil şi Mihigh.
 
Biletele sunt puse în vânzare în număr limitat, ele putând fi achiziţionate şi direct de la intrare, pentru fiecare seară în parte. Preţurile variază între 110 lei, pentru două nopţi de festival, şi 140 de lei, pentru trei nopţi.

 Cum ajungeti la acest festival din Bucuresti

La acest festival se poate ajunge printr-o cursă directă de la Bucureşti. Doritorii se pot întâlni pe 1 mai, la ora 8.00, în Piaţa Unirii (Metrou Piaţa Unirii 1). Drumul durează aproximativ patru ore, iar un bilet dus-întors costă 70 de lei de persoană, în timp ce un bilet doar dus costă 50 de lei. Numărul de locuri este limitat. Rezervările se pot face la numărul 0734.299.899.
De 1 Mai, Loredana Groza, Antonia, Alex Velea, Skrillex şi DJ Da Phonk din Amsterdam petrec la malul mării.
 
Loredana Groza este aşteptată la Constanţa de 1 mai. Artista va susţine un concert live în Le GaGa, cu începere de la ora 23.00. De asemenea, pe 1 mai, Sonny Moore - aka Skrillex - născut în Los Angeles, California, vine în premieră în România, pe plaja Complexului Enigma Beach din staţiunea Mamaia, în cortul The Mission. Cunoscut pentru cele şase premii Grammy, Skrillex este DJ, cântăreț și compozitor. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro şi la oficiile Poștei Române.
 
Bellagio Club Mamaia deschide sezonul estival cu un concert incendiar susţinut de doi dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Antonia şi Alex Velea. Cei doi vin împreună pentru prima dată pe litoral, în Club Bellagio din Mamaia. Concertul este programat pe 1 mai, iar cei prezenţi în Bellagio vor putea asculta hit-urile pe care Antonia şi Alex Velea le interpretează separat, dar şi piese pe care le vor cânta împreună.
 
EGO Club Mamaia deschide sezonul estival 2015 pe 1 mai. Pentru a marca acest eveniment, organizatorii i-au invitat pe DJ Da Phonk din Amsterdam şi DJ Ya-Meel. Cei doi vor fi prezenţi în EGO de la ora 23.00. Şi Fratelli Beach & Club Mamaia dă startul petrecerilor estivale pe 1 mai, cu unul dintre cei mai buni DJ din Europa, cap de afiş la cele mai tari cluburi din Londra. Este vorba de DJ Dirty Law, care a fost pe aceeaşi scenă cu 50 Cent, Tiesto, Calvin Harris, Bob Sinclair şi mulţi alţii.
 
Luv din staţiunea Mamaia îşi deschide porţile pentru petrecerea de 1 mai. Începând cu ora 23.00, până la primele ore ale dimineţii, cei prezenţi în Luv vor dansa pe ritmurile celor trei DJ rezidenţi: DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart.
 
Prima „plaja independentă cu înclinaţii artistice din România”, un spaţiu alternativ ce promovează concertele, expoziţiile, spectacolele de teatru sau improvizaţiile, Oha Beach, dă startul petrecerilor de anul acesta, cu ocazia zilei de 1 Mai. „Dăm drumul la muzică şi petrecem între prieteni, în sufrageria noastră de pe plajă, departe de aglomerație”, anunţă organizatorii pe pagina oficială a evenimentului, care va avea loc în perioada 1-3 mai. Din line-up fac parte: Disco Sigaretta, Orbita Lacustră, Captain Midnight (Origami Sound), Emap, Dru Klein, Soundopamine, Călin, Claudia şi Alexandra, Burger Van. Intrarea este liberă.


 
Se pregătesc trei zile de rock and roll, în Iron City din Vama Veche. „Am schimbat locul de distracţie, ne-am mutat de la nord la sud, şi acum ne veţi găsi pe plaja de sub Corsarul”, menţionează organizatorii pe pagina oficială a evenimentului. De 1 Mai, cei prezenţi se vor distra cu cei de la FolkFrate, apoi va fi organizată o petrecere ce va ţine până duminică. „Vă aşteptam cu oferte speciale la shot-uri şi long drinks”, promit organizatorii.
 
Şi localul La Canapele din Vama Veche se alătură celor care sărbătoresc 1 mai. „Am ales două dintre trupele ce rup convenţiile, amendează prostia şi îţi deschid sufletul şi mintea. Pe 1 mai, legendarii Timpuri Noi şi pe 2 mai, trubadurii neconvenţionali Ţapinarii. După concerte, petrecem până în zori cu Dj Tony Neamţu”, precizează organizatorii.

 Distracţia continuă pe 2 Mai cu Mohombi şi Taraful din Clejani

Artistul internaţional care a făcut senzaţie, în 2012, la malul mării, Mohombi, revine la Constanţa. Cântăreţul promite un mare show, pe 2 mai, de la ora 23.00, în Club Bellagio. Seara va fi animată şi de DJ Otto.
 
Dacă pe 1 mai, Club EGO îl va avea drept invitat special pe DJ Da Phonk din Amsterdam, pe 2 mai, scena îi va aparţine lui DJ Moody Mike, originar din Paris. DJ Ya-Meel va fi şi el prezent. Distracţia începe tot de la ora 23.00. De asemenea, Taraful din Clejani promite să rupă scena în două, pe 2 mai, în Le GaGa. Petrecerea debutează la ora 23.00.
 
Pe 2 mai, Fratelli Beach & Club Mamaia organizează o petrecere în cadrul căreia „visele, basmele şi magia se vor contopi”, pentru o noapte magică. Atmosfera va fi întreţinută de Ruky Dee-Jay şi DJ Pete din insula Mykonos. Pe scenă vor fi prezenţi mai mulţi artişti, menţionează organizatorii. Accesul nu este permis minorilor.
 
În Mamaia Nord, complex Enigma Beach, unde forma de exprimare este dansul, pe 2 mai, va avea loc o petrecere ce va ţine până la primele ore ale dimineţii. Protagoniştii sunt Luciano, originar din Elveţia, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Ezikiel, Felipe Valenzuela, Gianni Callipari şi Julietta. Biletele achiziţionate în avans costă 50 de lei, iar cele la categoria VIP, 100 de lei. Cei care vor cumpăra biletele la intrare vor plăti pentru ele 70 de lei, până în ora 1.00, iar după această oră, 80 de lei. Biletele VIP, la intrare, se vor găsi la preţul de 150 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii