Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Best Singer, Alternosfera, Ţapinarii, Mihai Mărgineanu şi Partizan în Doors Club

ro

13 Feb, 2014 13:34 3219 Marime text
Doors Club îi aşteaptă în această lună pe constănţeni la distracţie. Se anunţă premii mari şi concerte de excepţie.
 
Joi, 13 februarie, începe cea de-a doua ediţie a Best Singer of Doors, celebrul concurs de karaoke cu trupa Crossover. Premiul cel mare este de 1.500 lei. De asemenea, câştigătorul va înregistrat o piesă la Crossover Sound Studio. Câştigătorul va fi desemnat de public în finala, care are loc joi, 6 martie.
Înscrierile se fac pe facebook pe pagina oficială a Doors Club - https://www.facebook.com/DoorsClub, printr-un mesaj privat, în urma căruia participanţii vor primi un formular de înscriere pe care îl vor şi trimite înapoi, pentru validare.
Preţ bilet: 10 lei.
 
Sâmbătă, 15 februarie, va avea loc concertul trupei Alternosfera. Una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ revine sâmbătă pe scena Clubului Doors.
Preţ bilet: 25 lei (Mai sunt disponibile doar bilete fără loc).
Alternosfera a fost fondată în 1998, în Chişinău. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar două persoane din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani formaţia îşi căuta tematica şi stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experienţă şi înregistrează primele demo-uri (mai multe despre formaţie pe https://www.facebook.com/Alternosfera).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii