Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecogroup Curatatorie de haine Constanţa

ro

17 Jul, 2013 22:57 11462 Marime text
Curatatoria de Haine Constanta S.C. ECOCHIM S.R.L. s-a infiintat in anul 1997, avand ca obiect de activitate: spalarea, curatarea si vopsirea textilelor si blanurilor, atunci cand pe piata Constantei nu existau decat spalatorii “de stat”. Inceputul a fost anevoios in ciuda tehnologiei moderne de care dispuneam la momentul respectiv. Treptat am reusit sa trecem peste dificultati si sa cream o firma recunoscuta pe piata pentru seriozitate si calitatea serviciilor. Prima spalatorie a fost pe Bd. 1 Decembrie – curatatorie care functioneaza si in prezent. Apoi au urmat puncte de colectare in cele mai importante zone ale Constantei.
 
S.C. ECOCHIM S.R.L. Constanta a ajuns, in momentul de fata, o echipa formata din oameni pregatiti profesional si cu experienta in domeniul curatarii hainelor. Echipa este deschisa la tot ceea ce inseamna “nou” si e gata sa imbine experienta cu noile tehnologii pentru curatarea hainlor. Managementul societatii este asigurat de persoane cu pregatire economica si tehnica de specialitate, ceea ce a dus la o crestere semnificativa a cifrei de afaceri anuale si la o continua dezvoltare.
Utilajele aflate in dotarea S.C. ECOCHIM S.R.L. Constanta sunt de ultima generatie, ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare  a hainelor sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.
Rezultatele obtinute de S.C. ECOCHIM S.R.L. Constanta au condus la premierea societatii noastre cu locul I in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert Constanta, la categoria “prestari servicii catre populatie”. Scopul nostru este imbunatatirea calitatii si largirea permanenta a gamei de servicii oferite.
 
COMANDA MINIMA 30 LEI
Livrari la domiciliu in Constanta si in vecinatati (Mamaia, Navodari, Cumpana, Lumina, Ovidiu)
Timpul de livrare este in functie de natura servciului prestat.

PROGRAM
Preluare-Livrari

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00 • Sambata: 8:00 - 20:00 • Duminica: Inchis

Curatatorii – Spalatorii:
Casa de Cultura - 0241.511.060
Tomis Mall - 0241.610.660
Maritimo Mall - 0733.944.069
City Park Mall - 0723.262.446
Livrari la Domiciliu
0720.008.200

http://curatatorie-haine-constanta.rtk.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii