Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:36 23 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venituri de la Ministerul Apărării Naţionale Averea şi interesele lui Ştefan Dorin Mărculescu, de la DRDP Constanţa (documente)

ro

22 May, 2015 00:00 1766 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere din 2014 a lui Ştefan Dorin Mărculescu, şeful compartimentului SSM (Securitate şi Sănătate în Muncă) din cadrul DRDP Constanţa. În documentul completat anul trecut, Mărculescu menţionează că deţine un autoturism Renault Symbol, fabricat în 2006, şi că a avut, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere (2013), un salariu anual de la DRDP Constanţa de 28.577 de lei. Interesant este că, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, a câştigat şi suma de 18.648 de lei de la MapN, pentru serviciul militar efectuat. Tot aici se adaugă şi venitul obţinut de fiică, 504 lei - alocaţia anuală şi 816 lei, din pensie. Acesta nu declară alte interese decât acela de membru în sindicatul drumarilor "Elie Radu". Tot anul trecut mai depusese o declaraţie de avere, în luna februarie, care însă nu avea nicun câmp completat. Ştefan Dorin Mărculescu menţionează, în declaraţia de interese, calitatea de consilier local la Nicolae Bălcescu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii