Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venit şi de la Universitatea „Ovidius“ Averea şi interesele Isabellei Stan, consilier clasa I la DJST Constanţa (documente)

ro

31 Aug, 2015 00:00 3189 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Mari Isabella Stan, consilier clasa I, grad superior, treapta I la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa (DJST), a menţionat în declaraţia de avere (document depus pe 13 mai 2015), la rubrica „bunuri imobile“, un teren şi un apartament. Este vorba de un teren intravilan de 15 metri pătraţi, dobândit în 2001 prin contract de vânzare-cumpărare, al cărui proprietar e Theodor Alexandru Stan (fiul Isabellei Stan), şi de un apartament cu suprafaţa de 53,68 metri pătraţi, dobândit tot în 2001, prin contract de vânzare-cumpărare, titularul fiind acelaşi Theodor Alexandru Stan.

Două maşini şi bijuterii din aur

La „bunuri mobile“, Isabella Stan a declarat două autoturisme (o Skoda Octavia Tour 1 şi un Peugeot 107), ambele având anul de fabricaţie 2008 şi fiind dobândite prin vânzare-cumpărare. Consilierul clasa I din cadrul DJST Constanţa a notat în declaraţia de avere şi „bijuterii din aur (inele, cercei, lanţuri, brăţări, ceasuri etc.) - moştenire de familie, achiziţionare“, dobândite din „1971 şi până în prezent“, valoarea estimată fiind de 6.000 de euro. La capitolul „datorii“, Isabella Stan a trecut un credit la Alpha Bank Romania SA, în valoare de 22.000 de lei, contractat în 2011 şi scadent la 2019.

Cadru didactic asociat

În ce priveşte veniturile declarantului şi ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat, consilierul a menţionat venituri din salarii şi din alte surse. În prima categorie se încadrează sumele: 19.454 de lei - venit anul încasat de Isabella Stan de la DJST Constanţa în calitate de consilier; 10.279 de lei - venit anual încasat de la Universitatea „Ovidius“ Constanţa, în calitate de cadru didactic asociat; 42.562 de lei - venit anual încasat de Titi Stan (soţul Isabellei Stan) de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, în calitate de inspector judeţean şef. Veniturile din alte surse sunt suma de 504 lei (alocaţia lui Theodor Alexandru Stan de la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Constanţa).

Membru într-o fundaţie şi într-o asociaţie

În ce priveşte declaraţia de interese, Isabella Stan a menţionat calitatea de membru în Fundaţia Sportin Constanţa şi în Asociaţia Generală a Inginerilor din România, sucursala Constanţa.
 
În sectiunea Documente, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului DJST Mari Isabella Stan.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii