Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren agricol şi trei imobile, în declaraţia de avere a şefei Secţiei TBC Osteoarticular, Liliana Mihaela Sandu (documente)

ro

26 Oct, 2016 00:00 3707 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai iulie 2016, aflăm că şefa Secţiei TBC Osteoarticular din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Liliana Mihaela Sandu, deţine un teren agricol de patru hectare, moştenit în anul 1997, situat în judeţul Teleorman. La acesta se adaugă două apartamente şi o casă, situate în Constanţa, Bucureşti şi Teleorman. Cele trei imobile au fost moştenite. Liliana Mihaela Sandu conduce un automobil Skoda Fabia, fabricat în 2011. La rubrica intitulată „Conturi şi depozite bancare“, sunt amintite un cont şi trei depozite, în care a fost depusă suma de 139.886 de lei.
 
Potrivit declaraţiei de avere, şefa Secţiei TBC Osteoarticular din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Liliana Mihaela Sandu, nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În anul fiscal 2015, aceasta a încasat 45.039 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 1.200 de lei de la Policlinica cu Plată Constanţa. Aşa cum reiese din declaraţia de interese, Liliana Mihaela Sandu nu este asociată în nicio societate comercială. Din declaraţia de avere completată în anul 2015 aflăm că, în anul fiscal 2014, Liliana Mihaela Sandu a obţinut 39.758 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 4.057 de lei de la Policlinica cu Plată Constanţa.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de şefa Secţiei TBC Osteoarticular din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Liliana Mihaela Sandu, în anii 2015 şi 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii