Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă, declarații de avere Comisarul-șef Florentin Muscalu, directorul unității, deține un teren, un apartament și o mașină (documente)

ro

09 Feb, 2018 00:00 3862 Marime text
Directorul Penitenciarului Poarta Albă, județul Constanța, comisar-șef de penitenciare Florentin Muscalu, a menționat în declarația de avere publicată pe 28 decembrie 2016, când era director al Penitenciarului Giurgiu, că deține un teren agricol de 3.500 mp în comuna Frătești, județul Giurgiu, achiziționat împreună cu soția, Aurora-Ionela Muscalu, în anul 2006, un apartament de 54 mp în Giurgiu, achiziționat împreună cu soția în anul 2000, și un autoturism Seat Cordoba, fabricat în 2005.
 
La rubrica Datorii, Florentin Muscalu a menționat un credit de 65.000 de lei, contractat în anul 2013 de la BRD și scadent în anul 2018, și un credit contractat de la Garanti Bank în 2010, în valoare de 49.000 de lei.
 
La rubrica Venituri, comisar-șef Florentin Muscalu a menționat salariul de 69.943 de lei, obținut ca director al Penitenciarului Giurgiu, venitul soției, de 23.091 de lei, în calitate de consilier la DSP Giurgiu, dar și norma de hrană, în valoare de 9.496 de lei, obținută de la Penitenciarul Giurgiu.
 
În declarația de avere publicată la începutul anului 2017, pe 10 ianuarie, Florentin Muscalu, care era tot director la Penitenciarul Giurgiu, a menționat același teren, același apartament și aceeași mașină ca în declarația de avere anterioară. Nici la creditele menționate nu a apărut nicio modificare.
 
Diferențe pot fi observate la categoria Venituri, acolo unde Florentin Muscalu a menționat un salariu de 81.127 de lei obținut ca director de la Penitenciarul Giurgiu, norma de hrană de 11.712 lei și salariul soției, consilier la DSP, în valoare de 30.879 de lei.
 
În luna mai 2017, după ce a fost numit în funcția de director al Penitenciarului Poarta Albă, Florentin Muscalu a completat o nouă declarație de avere, în care sunt menționate aceleași detalii ca în documentul depus în ianuarie 2017.
 
De asemenea, dacă în 2016 nu a declarat interese, în cele două declarații completate în anul 2017, el a notat că este membru IPA (Asociația Internațională a Polițiștilor).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale comisarului-șef Florentin Muscalu, directorul Penitenciarului Poarta Albă.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii