Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declaraţii de avere Florin Fănel Enache deţine, împreună cu soţia, două terenuri intravilane, o casă de vacanţă şi un Logan câştigat la tombolă (documente)

ro

09 Jan, 2018 00:00 2599 Marime text
Florin Fănel Enache, şef Secţie Platformă Port din cadrul Oil Terminal, a consemnat în declaraţia de avere completată la data de 17 mai 2016 că deţine, împreună cu soţia, două terenuri intravilane în Constanţa, în suprafaţă totală de aproximativ 650 de metri pătraţi.
 
Florin Fănel Enache mai deţine, tot împreună cu soţia, o casă de locuit în Constanţa, în suprafaţă de 208 metri pătraţi, şi o casă de vacanţă, tot în Constanţa, în suprafaţă de 140 de metri pătraţi. El mai deţine, conform declaraţiei de avere, un automobil Dacia Logan, fabricat în 2005, câştigat la tombola Tonis Trade. În rubrica destinată veniturilor anuale, Florin Fănel Enache a consemnat suma de 62.938 de lei.
 
În declaraţia de avere completată la data de 6 iunie 2017, Florin Fănel Enache, şef Secţie Platformă Port din cadrul Oil Terminal, a consemnat aceleaşi bunuri ca în documentul completat la data de 17 mai 2016. În rubrica destinată veniturilor anuale, Enache a declarat suma de 67.493 de lei. Asta în timp ce soţia sa a câştigat de la AJOFM suma de 2.324 de lei, în calitate de membru consultant.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Florin Fănel Enache, şef Secţie Platformă Port din cadrul Oil Terminal.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii