Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declarații de avere Elena Petrescu, șef Birou Achiziții, deține un apartament în municipiul Constanța (documente)

ro

26 Dec, 2017 00:00 2628 Marime text
Elena Petrescu este expert achiziții în cadrul societății Oil Terminal SA. Potrivit declarației de avere pe anul fiscal 2016, Elena Petrescu deține un apartament în Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 1985, cotă-parte 50%, cu o suprafață de 61 m2.
 
Nu deține autoturisme, bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Totodată, aceasta nu are conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro.
 
La capitolul venituri, Elena Petrescu a declarat, pentru anul fiscal 2016, un venit de 36.052 de lei, obținut în calitate de expert achiziții în cadrul societății Oil Terminal SA. În document este menționat și venitul soțului, Marian Petrescu, de 11.406 lei, provenit ca salariat al firmei Romfish Marina SRL Constanța.
 
Declarația de interese pe anul fiscal 2016 nu este completată.

În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Elena Petrescu, șef Birou Achiziții în cadrul Oil Terminal.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii