Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O donaţie consistentă l-a îmbogăţit pe consilierul Dede Perodin (document)

ro

23 Feb, 2016 00:00 5517 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie 2015, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Unul dintre consilierii municipali ai PPDD Constanţa este Dede Perodin, pentru prima oară în ipostaza de ales local în CLM Constanţa. Comparând declaraţiile de avere din anii 2014 şi 2015, constatăm că avuţia acestuia constă în două terenuri agricole în comunele Agigea şi Amzacea, un apartament în Constanţa şi o casă în Valu lui Traian. Dacă în anul 2014, consilierul PPDD avea două conturi curente şi un depozit bancar însumând 107.000 de lei, un an mai târziu, acesta s-a rezumat la un cont bancar şi un depozit în care are agonisită suma de 189.000 de lei. La acest capitol, am sesizat cum, dacă în declaraţia de avere din 2014, depozitul bancar apare ca fiind deschis în anul 2010, în documentul de anul trecut, depozitul apare ca fiind deschis în anul 2001 (?!), iar contul rămas activ ar fi fost deschis în anul 2007, deşi în declaraţia anterioară nu figurează acest an pentru niciunul dintre conturi.
 
Anul trecut, Dede Perodin a demonstrat că poate fi un sprijin de nădejde acordând un împrumut de 60.000 de euro unei persoane fizice. La capitolul venituri, consilierul PPDD a înregistrat un progres simţitor. Dacă în anul fiscal 2013, Perodin a avut venituri de 68.600 de lei, în anul următor, acestea au ajuns la 252.000 de lei, cea mai mare sumă provenind dintr-o donaţie.
 
Nici declaraţiile de interese ale consilierului PPDD Dede Perodin nu au cunoscut modificări pe parcursul unui an. Acesta şi-a păstrat funcţia de preşedinte al Sindicatului din Şantierul Naval Constanţa şi pe cea de lider al organizaţiei municipale a PPDD Constanţa.  
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului PPDD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii