Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspector de trafic la Tulcea, cu două apartamente şi două maşini. Ce sume are în conturile bancare (document)

ro

31 Aug, 2018 00:00 2401 Marime text
Dan Munteanu este inspector de trafic în cadrul Inspectoratului Teritorial 2, judeţul Tulcea. Inspectorul şi-a depus declaraţia de avere la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) pe data de 17 mai 2017.
 
Potrivit documentului menţionat, nu deţine niciun tip de teren. În schimb, alături de soţie, a cumpărat un apartament de 79 mp în Tulcea, în anul 2002. În 2007, cei doi au cumpărat un apartament de 38 de metri pătraţi în Bucureşti. Inspectorul deţine un autoturism Volkswagen Polo şi un Peugeot 207. Soţii Munteanu au două conturi bancare, ambele în euro, unul cu un sold de 25.000 de euro, la BCR, iar celălalt cu un sold de 16.000 de euro, la Raiffeisen Bank. Dan Munteanu a încasat 39.450 de lei de la ISCTR, conform declaraţiei de avere, în timp ce soţia, care lucrează ca economist la BCR Tulcea, a obţinut 42.000 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Dan Munteanu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii