Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspector de trafic din Călăraşi, cu o avere modestă. Ce bunuri şi venituri a declarat (document)

ro

05 Sep, 2018 00:00 2165 Marime text
Florian Panait este inspector de trafic rutier la Inspectoratul Teritorial 2 Călăraşi. El şi-a depus declaraţia de avere la data de 6.06.2017.
 
Potrivit documentului, inspectorul nu are niciun teren agricol, forestier, intravilan sau extravilan. Alături de soţie, deţine un apartament de 60,70 mp, dobândit prin cumpărare în anul 2005, însă nu a menţionat judeţul în care este situat acesta. Soţii Panait deţin două autoturisme, mărcile Skoda şi Peugeot, ambele obţinute prin cumpărare. Nu au conturi bancare, depozite şi nici credite sau linii de carduri deschise la vreo bancă. La ISCTR, Panait a câştigat ca inspector suma de 39.154 de lei în anul fiscal anterior, copilul a primit 1.008 lei (alocaţie), iar soţia a câştigat din alte forme de învăţământ suma de 12.532 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii