Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gina Carmen Goleşteanu, şefa Centrului de Sănătate Mintală Copii, fără conturi şi fără datorii la bănci (documente)

ro

03 Nov, 2016 00:00 6012 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Gina Carmen Goleşteanu, şefa Centrului de Sănătate Mintală Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a precizat, în declaraţia de avere completată în luna mai 2016, că deţine două apartamente, situate în Năvodari şi Constanţa. În garaj, aceasta are un automobil Volkswagen, fabricat în anul 2004. Potrivit declaraţiei de avere, Gina Carmen Goleşteanu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
De asemenea, Gina Carmen Goleşteanu, şefa Centrului de Sănătate Mintală Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, nu are nici datorii, dar nici conturi sau depozite bancare. În anul fiscal 2015, Gina Carmen Goleşteanu a încasat 52.134 de lei de la SCJU şi 144.739,19 lei de la Cabinetul Medical Individual.
 
Gina Carmen Goleşteanu, şefa Centrului de Sănătate Mintală Copii, nu are acţiuni la nicio societate comercială, aşa cum reiese din declaraţia de interese completată în mai 2016. Aceasta este membru al Colegiului Medicilor, al Sindicatului Medicilor, al Societăţii Naţionale de Neurologie Pediatrică, al SNPCAR şi al ARCAPA.
 
În ceea ce priveşte declaraţia de avere completată în mai 2015, aflăm că, în anul fiscal 2014, Gina Carmen Goleşteanu a câştigat 48.362 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, 14.994 de lei de la DGASPC Constanţa, 144.870 de lei de la cabinetul medical individual şi 5.981 de lei pentru activităţi de speaker.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de Gina Carmen Goleşteanu, şefa Centrului de Sănătate Mintală Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în anii 2015 şi 2016. 
 

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii