Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Cîrjaliu-Meliu, şefa Secţiei de Psihiatrie, cu patru terenuri şi şase imobile (document)

ro

07 Oct, 2016 00:00 6347 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2015 de şefa Secţiei Clinice Psihiatrie, Secţia Exterioară, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, dr. Diana Cîrjaliu-Meliu deţine un teren agricol de 2.500 mp, două terenuri intravilane de 860 mp, respectiv 2.000 mp, dar şi un teren extravilan de 2.800 mp. Terenurile sunt situate în Palazu, Agigea, Constanţa şi Techirghiol. La acestea se adaugă patru apartamente şi două case.
 
Şefa Secţiei Clinice Psihiatrie, dr. Diana Cîrjaliu-Meliu, nu are nici automobile, nici conturi bancare, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În anul fiscal 2014, aşa cum reiese din declaraţia sa de avere, Diana Cîrjaliu-Meliu a câştigat 50.000 de lei de la SCJU, 14.400 de lei de la SCM Psihosan şi 90.000 de lei pentru studii clinice. De asemenea, din venituri independente a încasat 165.000 lei. Potrivit declaraţiei de interese completate în mai 2015, Diana Cîrjaliu-Meliu deţine acţiuni la SCM Psihosan şi la SC LMD SRL. Soţul său a contribuit la bugetul familiei cu 24.000 de lei.
 
Precizăm că pe site-ul unităţii sanitare nu este disponibilă declaraţia de avere completată de Diana Cîrjaliu-Meliu în anul 2016.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate în anul 2015 de şefa Secţiei Clinice Psihiatrie, Secţia Exterioară, din cadrul SCJU, dr. Diana Cîrjaliu-Meliu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii