Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ioana Dacia Chirilă - șef Serviciul Autorizări din Primăria Constanța (documente)

ro

09 Jun, 2021 00:00 2533 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ioanei Dacia Chirilă, șeful Serviciului Autorizări din Primăria Constanța.
  • Potrivit declarației de interese, Ioana Dacia Chirilă a menționat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
  • În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Ioanei Dacia Chirilă.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ioanei Dacia Chirilă, șeful Serviciului Autorizări din Primăria Constanța.
 
Potrivit declarației de interese, Ioana Dacia Chirilă a menționat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
În ce privește declarația de avere, în documentul completat în 2020 se arată că deține jumătate dintr-un teren intravilan în Mangalia, în suprafață de 2.800 mp, moștenit în 2015 împreună cu Popovici Constanța, dar și jumătate dintr-un teren intravilan de 2000 mp din Constanța, pe care l-a dobândit în anul 2000, împreună cu soțul său, Iuliu Chirilă.
 
De asemenea, cei doi soți dețin o casă în Constanța, de 100 mp, construită în 2005, iar șefa Serviciului Autorizări din primărie deține și jumătate dintr-o „casă plus anexre“, de 300 mp, în Mangalia, moștenite în 2015 împreună cu Popovici Constanța.
 
Conform documentului citat, familia Chirilă deține un autoturism Skoda, fabricat în 2018.
 
În ce privește veniturile realizate, în declarația din 2020, Ioana Dacia Chirilă a menționat suma de 43.840 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate de la Primăria Constanța, iar la soțul său a trecut suma de 35.000 USD, reprezentând drepturi salariale.
 

În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Ioanei Dacia Chirilă.
 
Sursa document: Agenția Națională de Integritate
 
Sursa foto: Primăria Constanța
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Declarații de avere:
Dan Petre Leu – arhitect șef în cadrul Primăriei Constanța (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii