Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Gabriel Pătru, șef district la Secția Drumuri Naționale Tulcea, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

ro

11 May, 2022 00:00 1472 Marime text
  • Soția deține un teren agricol la Lazu
  • Soții Pătru au împreuna un apartament la Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gabriel Pătru, șef district în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția Drumuri Naționale Tulcea.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă la începutul anului 2022, Pătru a declarat un teren agricol la Lazu, dobândit în 1993 de către Viorica Pătru, suprafața totală fiind de 5000 mp. Totodată, la Tulcea, în localitatea Ciucurova, Gabriel Pătru deține un teren intravilan de 1000 mp, cumpărat în 2006. Gabriel și Viorica Pătru mai au în posesie un apartament în municipiul Constanța, cumpărat în 1994, cu o suprafață de 65 mp. La Ciucurova a construit o casă de 540 mp, în anul 2007.
 
Ca vehicule, deține un Mitsubishi Pajero, fabricat în 2003 și un Daewoo Matiz, fabricat în 2001. Totodată, Pătru are un credit la ING Bank, contractat în 2017, scadent în 2022, cu o valoare de 10.000 lei. Gabriel Pătru a încasat de la DRDP Constanța un venit de 62.141 lei, în timp ce soția a câștigat 25.381 lei, în calitate de economist la Niro Construct SRL. Din arendă, Viorica Pătru a încasat 399,5 lei.
 
Potrivit declarației de interese, Gabriel Pătru este membru în cadrul sindicatului Drumarilor Elie Radu.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese lui Gabriel Pătru.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce avere are Gabriela Panait, șef serviciu la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii