Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Florentina Lascu, invitat în CA al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, deține un apartament și un autoturism (document)

ro

17 Sep, 2021 00:00 1565 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Florentinei Lascu, invitat în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, reprezentant al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Filiala Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 14 iunie 2021, Florentina Lascu a menționat că deține 50% dintr-un apartament, dobândit în anul 2002 prin contract de vânzare-cumpărare. De asemenea, a declarat că deține și două autoturisme. Conform datelor înscrise în document, autoturismele marca Audi A6 și Audi Q5, an de fabricație 2002, respective 2017 au fost obținute prin contracte de vânzare-cumpărare.

La categoria „bunuri mobile a căror valoare depășește 3.000 euro fiecare și bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”, Florentina Lascu a menționat un autoturism înstrăinat în luna martie 2021 prin contract de vânzare-cumpărare, având valoarea de 5.000 euro. 

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florentina Lascu a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale pentru activitatea de asistent-șef prestată la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în valoare de 85.815 lei și drepturile salariale ale soțului ei, în calitate de electromecanic în cadrul societății ADLI GARAJE în valoare de 16.177 lei.

Florentina Lascu nu a declarat interese în anul 2021.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Florentinei Lascu.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii