Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Eugen Căruntu, director executiv al Direcției Tehnic și Administrativ din Primăria Constanța, terenuri și spațiu comercial (document)

ro

17 Jul, 2021 00:00 5112 Marime text
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Eugen Căruntu, director executiv al Direcției Tehnic – Administrativ din Primăria Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Eugen Căruntu, director executiv al Direcției Tehnic – Administrativ din Primăria Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese completate la data de 25 mai 2021, Eugen Căruntu deține, din 2004, împreună cu soția sa, un teren intravilan în Peștera, județul Constanța, în suprafață de 10 hectare, an alt teren de 8000 de metri pătrați situat în comuna Vulturu, județ Constanța, un teren în satul Sinoe, comuna Mihai Viteazu, județ Constanța, și altul în satul Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța.   
 
Eugen Căruntu mai deține, din 2013, împreună cu soția sa, dar și cu o altă persoane, spațiu comercialeîn satul Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța.  
 
În privința datoriilor, Eugen Căruntu a declarat că a luat în anul 2017 90.000 de lei de la ING Bank, cu scadența în 2022, iar până în 2036 are de achitat către RADPP 191.088,28 de lei.
 
În 2021, Eugen Căruntu a luat de la Ceti Octavian Claudiu 10.000 de lei și de la Ștefan Elena Laura 45.000 de lei. 
 
Secretarul ALDE Constanţa, sancţionat disciplinar la locul de muncă. Vrea să-şi recupereze banii în instanţă!
 
În secțiunea destinată salariilor, Eugen Căruntu a consemnat 107.178 de lei – drepturi salariale de la Primăria Constanța, în timp ce soția sa a primit 41.774 lei (drepturi salariale de la DGAS Constanța) și 41.459 de lei de la SPIT Constanța.
 
Eugen Căruntu a consemnat în declarația de avere 9000 de lei activități agricole și 58.080,21 de lei activități agricole – subvenții, dar și un împrumut în nume personal – promisiune C.V. imobil către MRT Construcții SRL, în valoare de 310.369,50 lei.  
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 16 iulie 2021, MRL Constructii SRL, fondată în 2017, are sediul social în Năvodari și are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
MRL Constructii SRL este condusă de Pârvu Gabriela, asociat unic și administrată de Claudiu Laurențiu Mariuțac
 
Conform propriilor declarații, directorul executiv al Direcței Tehnic – Administrativ din Primăria Constanța nu are interese.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Drăguț Encică, șef al Serviciului Control Activitate Comercială, din Poliţia Locală Constanța, case și datorii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii