Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Consilierul județean ALDE Marcel Savlovschi a achiziționat un apartament în capitală în primii doi ani de mandat (documente)

ro

20 Jul, 2018 00:00 3144 Marime text
După scrutinul din 5 iunie 2016, printre noile apariții în CJC se numără și consilierul județean ALDE Marcel Savlovschi. Debutul său în administrația publică județeană a impus și completarea declarației de avere și a declarației de interese.
 
Așa am constatat faptul că, la începutul mandatului, Marcel Savlovschi deținea un teren forestier, în localitatea Perișani, județul Vâlcea, moștenit de soție, un apartament în municipiul Constanța și două autoturisme - un Matiz (fabricat în anul 2005) și un Chevrolet Aveo (fabricat în anul 2007). Spre deosebire de alți aleși, consilierul județean ALDE nu a investit în bijuterii, plasamente, dar nici nu a strâns bani în conturi sau depozite bancare. Totuși, în 2016, Marcel Savlovschi s-a încumetat să ia un credit bancar în valoare de 192.546 de lei, termenul scadent fiind anul 2036.

Cât privește veniturile realizate de familia Savlovschi, în anul fiscal 2015, acestea s-au ridicat la 62.425 de lei, cea mai mare parte, deși consilierul județean ALDE deținea funcția de director general al SC JTA Trans Group, reprezentând aportul financiar al soției, care lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și la clinica privată Medical Analysis. 

În 2016, declarația de interese a consilierului județean ALDE Marcel Savlovschi era goală.
 
2016 a fost un an bun pentru familia Savlovschi, acesta având venituri bunicele. Astfel, consilierul a încasat în anul fiscal 2016 20.800 de lei ca director general la SC JTA Trans Group și 3.417 lei din indemnizația de consilier județean, în timp ce soția sa a avut venituri din două surse: 34.662 de lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și 19.021 de lei de la clinica privată Medical Analysis.
 
În 2017, familia Savlovschi a achiziționat un apartament de 54 mp în București și a mai contractat un credit în valoare de 314.000 de lei de la Unicredit Bank, scadent în 2030. Veniturile au crescut în anul fiscal 2017, astfel, Marcel Savlovschi a încasat 32.257 de lei de la locul său de muncă și 9.732 de lei din indemnizația de consilier județean. Soția l-a depășit iarăși în competiția veniturilor și a ridicat 44.740 de lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și 23.144 de lei de la clinica privată Medical Analysis.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.

În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale consilierului județean ALDE Marcel Savlovschi.
 

Citește și:

 

Declarație de avere Consilierul județean Adriana Veronica Gheorghe (PSD), avere neschimbată, venituri mai mari (documente)

 
Declarație de avere Cât a câștigat consilierul județean PSD Gheorghe Donțu după primii doi ani de mandat? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Vasile Moldovanu. Investiții în terenuri și clădiri (documente)

Cât a încasat anul trecut consilierul județean Steluța Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

Este printre cei mai bogați aleși Averea și interesele consilierului județean PNL Marian Crușoveanu (documente)

Constanța. Averea și interesele liberalului Radu Bogdan Matei la jumătatea mandatului de consilier județean (documente)

Consilierul județean Mircea Pintilie are venituri din indemnizație, pensie, arendă și dividende. Anul acesta și-a vândut bunurile moștenite în 2017! (documente)

Recent, a vândut un imobil. Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Daniel Learciu (ALDE)? (documente)

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

Cât a câștigat anul trecut președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câștigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor județeni liberali, Marian Iordache? (documente)

Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deține bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie și a vândut terenuri moștenite de la socri Consilierul județean (PNL Constanța) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleșii județeni Ionela Lockman, Ion Marinescu și Gheorghe Lămureanu și-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracțiilor și vacanțelor exotice și mai puțin al administrației, Sorin Mocianu, consilier județean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă și o remorcă! (documente)

Declarații de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanța - o moștenire?! Consilierul județean deține și o agenție de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăiește doar din indemnizația de consilier județean, deși conduce o mașină de lux și a reușit să economisească bani frumoși. Ce ascunde Cosmin Rareș Drăghici (PSD)? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deține patru autoturisme și trăiește „pe credit“ (documente)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii