Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Aurelian Pindic, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o jumătate dintr-un teren agricol (documente)

ro

26 Nov, 2021 00:00 1411 Marime text
  • ·Conform ultimei declarații de avere depuse, Aurelian Pindic deține o cotă de 1/2 dintr-un teren agricol și un autoturism.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui Aurelian Pindic, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova.

Declarația a fost completată la data de 18.05.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul spitalului.

Conform declarației de avere, Aurelian Pindic deține o jumătate dintr-un teren agricol de 579 mp, dobândit în anul 2007 prin cumpărare. Terenul este amplasat în localitatea Cumpăna, județul Constanța.

El mai deține și o jumătate dintr-un apartament de 74 mp, situat în municipiul Constanța. Apartamentul a fost dobândit în anul 1998 prin cumpărare.

Pindic mai deține și un autoturism marca Opel Corsa, dobândit în anul 2007 prin cumpărare.

El nu are datorii și nici active financiare (conturi sau depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusive cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 euro).

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Pindic a menţionat venituri din salarii, astfel: 

Aurelian Pindic
Pensie militară de stat- 88.656 lei
Audiitor superior-venituri salariale- 70.121 lei

Carmen Pindic (soție)
Contabil-venituri salariale- 51.228 lei

În declarația de interese, el a menționat că este membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Citește și: Declarații de avere Tudor Dumitru, inspector ecolog în ARBDD Tulcea, două Dacii, terenuri și o casă (document)

Declarații de avere Marian Paștea, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, nu deține terenuri sau clădiri (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii