Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Alina Mihaela Stăniguț, reprezentant al Facultății de Medicină Constanța în cadrul CA al Spitalului de Boli Infecțioase, deține un apartament și un teren intravilan (documente)

ro

10 Sep, 2021 00:00 2404 Marime text
  • Alina Mihaela Stăniguț, reprezentant al Facultății de Medicină Constanța în cadrul CA al Spitalului de Boli Infecțioase, deține un apartament și un teren intravilan.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Mihaela Stăniguț, reprezentant al Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al spitalului.

Declarația a fost completată la data de 4.06.2021.

Alina Mihaela Stăniguț deține un teren intravilan de 28 mp dobândit în anul 1991 și un apartament de 87,2 mp, achiziționat în anul 1991.

Alina Mihaela Stăniguț nu deține bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă ș.a.m.d și nici credite sau conturi în bancă care să depășească suma de 5.000 de euro.

La capitolul venituri, Stăniguț a declarat pe anul fiscal 2020 un venit de 74.132 lei ca medic în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și un venit de 124.413 lei ca director de departament (șef de lucrări universitar) în cadrul Universității „Ovidius” Constanța iar soțul, Nicolae Cristian Stăniguț a câștigat 76.604 lei ca inspector vamal în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați. Din venituri din activități independente, Alina Mihaela Stăniguț a câștigat 26.697 lei ca medic în cadrul cabinetului medical individual. În declarația de avere mai este precizată și alocația copilului în valoare de 1.982 lei.

În declarația de interese completată la data de 4.06.2021, Alina Mihaela Stăniguț a declarat că este membru al Colegiului Medicilor din România, membru al Societății Române de Nefrologie, membru al Societății Europene de Nefrologie, Dializă și Transplant Renal (ERA-EDTA), membru al Sindicatului Camera Medicilor și membru al Sindicatului Cadrelor didactice din cadrul Universității „Ovidius” Constanța.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Alinei Mihaela Stăniguț.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii