Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Alina Diana Miesz, membru în CA al Spitalului Orășenesc Cernavodă, deține un apartament și un teren intravilan în Cernavodă (documente)

ro

24 Aug, 2021 00:00 2067 Marime text
  • Alina Diana Miesz (Bărbulescu) deține împreună cu soțul un teren intravilan și un apartament dar și o mașină.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Diana Miesz (Bărbulescu), membru în consiliul de administrație la Spitalul Orășenesc Cernavodă, documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului.

Declarația a fost completată la data de 9.03.2021.

Alina Diana Miesz deține împreună cu Florian Bărbulescu un apartament de 80 mp, dobândit în anul 2004, și un teren intravilan de 168 mp dobândit în anul 2014, ambele în localitatea Cernavodă.

Potrivit declarației de avere, Miesz deține un autoturism Volkswagen fabricat în anul 2010.

Alina Diana Miesz nu deține bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă ș.a.m.d și nici credite sau conturi în bancă care să depășească suma de 5.000 de euro.

Alina Diana Miesz a declarat pe anul fiscal 2020 un venit de 89.323 lei ca angajat în cadrul Primăriei Orașului Cernavodă și un venit de 6.710 lei ca angajat în cadrul Corpului experților electorali în cadrul Prefecturii Constanța.

În declarația de interese, Alina Diana Miesz, a declarat că ocupă funcția de cenzor în cadrul Asociației de părinți a Școlii generale nr. 2 din Cernavodă. Totodată, aceasta este membru în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii generale nr. 2 din Cernavodă și membru în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului orășenesc Cernavodă.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Alinei Diana Miesz (Bărbulescu).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii