Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Alexandru Gheorghe, șef de agenție la DRDP Constanța, a moștenit două terenuri și o casă (DOCUMENTE)

ro

12 May, 2022 00:00 1254 Marime text
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 04.05.2021, Alexandru Gheorghe a menționat că deține trei terenuri, două case și un apartament.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui Alexandru Gheorghe, șef de agenție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța. 
 
Declarația a fost completată la data de 04.05.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul instituției.
 
Conform declarației de avere,  Gheorghe deține un teren agricol de 4 hectare, situat în Hârșova și dobândit prin moștenire în anul 2007. El a mai primit moștenire în 2007 și un teren intravilan de 1193 mp,  situat tot  în Hârșova.
 
Conform declarației de avere, Alexandru Gheorghe mai deține jumătate dintr-un teren intravilan de 450mp în Hârșova, dobândit în anul 1996 prin cumpărare.
 
Gheorghe deține și jumătate dintr- un apartament de 58.62 mp, situat în Hârșova, dobândit în 1992 prin contract de vânzare-cumpărare.
De asemenea, al mai deține jumătate dintr-o casă de locuit de 145.28 mp, situată în Hârșova și achiziționată în 1996.
 
El mai deține și o casă de 33mp, situată în Hârșova și dobândită în anul 2007 prin moștenire.
 
Alexandru Gheorghe deține un autoturism marca Ford, fabricat în 2006, dobândit prin cumpărare.
 
La categoria active financiare, el a menționat că are un depozit bancar la BRD, deschis în 2007, soldul la zi la momentul completării documentului fiid de 89406 lei.
 
El mai are și un cont current, tot la BRD, deschis în 2017, soldul fiind de 9616 lei.
 
Gheorghe a declarat că nu are datorii.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, el a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
DRDP Constanța- venit anual încasat- 56616 lei
Pensie – 60207 lei

Salariul soției sale, Alexandru Neguța, profesoară la  Liceul Teoretic Ioan Cotovu din Hârșova,  este de 54162 lei (venit anual).
În declarația de interese, el a menționat că este șef de agenție la DRDP Constanța.

Declarația de avere și cea de interese pot fi consultate în secțiunea „documente”.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: Declarații de avereRodica Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

Declarații de avereNicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia, nu deține terenuri, apartamente sau autoturisme (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii