Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Gabriela Ciobanu, inspector ecolog în ARBDD Tulcea, deține doar un autoturism (documente)

ro

21 Oct, 2021 00:00 1332 Marime text
  • Gabrielei Ciobanu deține funcţia de inspector ecolog la Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • Are în posesie doar un autoturism
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gabrielei Ciobanu, având funcţia de inspector ecolog la Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarației de avere completată pe 13 mai 2021, nu are terenuri sau bunuri imobile. În schimb, deține un autoturism Opel Corsa, fabricat în 2008. Nu deține alte bunuri, nu are credite și nici conturi deschise la unități bancare.
 
Ca venituri, de la ARBDD a declarat un salariu de 32.836 lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Gabrielei Ciobanu, având funcţia de consilier la Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Rodica Cârlan, consilier în ARBDD Tulcea, o casă și un apartament (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii