Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Raul Crîngașu Inginerul din cadrul CN APMC, cu trei imobile și un autoturism (document)

ro

20 Jul, 2017 00:00 2105 Marime text
Raul Crîngașu, inginer în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC), deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în martie 2017, 50% cotă-parte dintr-un teren intravilan, pe care îl împarte cu soția sa, Luciana Crîngașu. Terenul a fost dobândit în 2015, prin contract de vânzare-cumpărare, și are suprafața de 18,28 mp. Crîngașu deține, în cote egale cu soția sa, un apartament dobândit în 2015, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 70,67 mp. Acesta a mai declarat un apartament, din care soția sa deține 20% cotă-parte. Apartamentul a fost moștenit de aceasta în 2015 și are suprafața de 20 mp.
 
Inginerul din cadrul CN APMC conduce un autoturism Hyundai, fabricat în 2005 și dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Potrivit aceluiași document, acesta nu deține bunuri mobile sau imobile. Nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În anul fiscal 2016, a obținut venituri în valoare de 6.451 (unitate monetară neprecizată), de la Hu-Tec Engineering SRL, 34.220 (unitate monetară neprecizată), de la Co Proiect SRL, 920 (unitate monetară neprecizată), de la Consab Project SRL-D, 200 (unitate monetară neprecizată), de la Expert Construct Litoral SRL. Acesta a mai încasat venituri din alte surse: 300 (unitate monetară neprecizată), în calitate de membru al comisiei de examinare, de la Fundația Școala Portuară, și 365 (unitate monetară neprecizată), ca membru al comisiei de examinare, de la Fundația Șanse Egale.
 
În același an, soția sa a câștigat 9.424 (monedă nespecificată), de la Litoral Construct SA. Aceasta a încasat, de asemenea, venituri din alte surse, după cum urmează: 614 (monedă neprecizată), ca membru al comisiei de examinare, de la Fundația Șanse Egale, 450 (monedă neprecizată), ca membru al comisiei de examinare, de la Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, și 3.600 (monedă neprecizată), reprezentând indemnizație de creștere a copilului.
 
În ultimul an nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
La veniturile familiei au fost adăugate alocațiile copiilor, în valoare de: 1.008 (monedă neprecizată), respectiv 1.356 (monedă neprecizată). În declarația de interese completată în anul 2017 nu sunt mențiuni. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale inginerului din cadrul CN APM SA Constanța Raul Crîngașu.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii