Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Radu Nicolae Subinginer în cadrul CN APMC, cu două mașini și două imobile (document)

ro

21 Jul, 2017 00:00 2348 Marime text
Radu Nicolae, subinginer în cadrul CN APM SA Constanța, deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în martie 2017, 50% dintr-un teren intravilan, pe care îl împarte cu soția lui, Zina Radu. Terenul a fost dobândit în 1992, prin contract de vânzare-cumpărare, și are suprafața de 14 mp. Acesta deține, în cote egale, tot împreună cu soția, un apartament dobândit în 1992, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 45,31 mp.
 
Subinginerul conduce două autoturisme fabricate în 2007. Unul este marca Daewoo, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar celălalt, Skoda, dobândit în același mod.
Acesta nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
Conform declarației de avere aferente anului fiscal 2016, acesta a obținut venituri în valoare de 55.378 de lei, în calitate de subinginer, de la CN APM SA Constanța, iar soția sa a încasat 7.365 de lei, în calitate de casier, de la societățile comerciale Staniand Construct SRL și Ganinava SRL, și 1.336 de lei, reprezentând ajutor de șomaj, de la CN PAS AJOFM Constanța.
 
În declarația de interese completată în 2017 nu sunt mențiuni.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Radu Nicolae, subinginer în cadrul CN APM SA Constanța.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii