Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Mihail Silviu Pocora, şef Serviciul Teritorial Sud-Est din cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (document)

ro

12 Nov, 2018 00:00 7018 Marime text
Mihail Silviu Pocora este şef serviciu în cadrul Serviciului Teritorial Sud-Est al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 11 iunie 2018. Serviciul Teritorial Sud-Est are sediul principal la Constanţa şi sediul secundar la Galaţi. Judeţele arondate sunt Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea.
 
Mihail Pocora are un teren intravilan de 640 mp, pe care l-a achiziţionat în 2005, în localitatea constănţeană Valu lui Traian. De asemenea, deţine un apartament de 94 mp în municipiul Constanţa, cumpărat în anul 2000. Mai are şi un autoturism Audi, fabricat în anul 2007. Şeful de serviciu colecţionează bijuterii şi ceasuri, iar din 1990 până în prezent a strâns bunuri în valoare de 15.000-20.000 de euro. Nu are credite sau depozite bancare. De la ONJN a încasat un salariu de 84.078 lei.
 
Conform declaraţiei de interese, este asociat în firma Sun Gate Construct SRL, unde are o cotă de participare de 50%. Este membru în Asociaţia Română de Situaţii Penale, cât şi Asociaţia pentru Administrarea Ritului Scoţian.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Mihail Pocora.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii