Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere. Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Constanţa (documente)

ro

28 Apr, 2021 00:00 4309 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa
  • Sima deține un apartament și un teren de 500 mp, ambele în Constanța
  • Comisarul de mediu nu are nici datorii și nici economii sau active producătoare de venituri suplimentare


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa.
Potrivit declarației de avere, Sima deține un teren de 500 mp, achiziționat în 2015 și un aparatament de 48 de mp. Ambele bunuri sunt localizate în Constanța. Comisarul de mediu nu are nici datorii și nici economii sau active producătoare de venituri suplimentare.
La capitolul venituri, potrivit aceleiași declarații, Cristian Sima a avut în anul fiscal anterior, venituri din salariu de la GNM - CJ Constanța de 45.700 de lei, în timp ce soția sa, a încasat 25.800 lei(stimulent inserție/consilier juridic).
Sima este membru în Sindicatul Gărzii Naționale de Mediu, potrivit declarației de interese completate în 2020.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Cristian Sima.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii