Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Augustin Ion Şerbănescu, şef birou Atestare şi Certificare în cadrul ARR (documente)

ro

22 Oct, 2018 00:00 2217 Marime text
Augustin Ion Şerbănescu are funcţia de şef birou în cadrul Biroului Atestare şi Certificare - Autoritatea Rutieră Română. El şi-a depus declaraţia de avere la data de 12 iunie 2018.
 
Potrivit declaraţiei de avere, nu are niciun teren, în schimb, deţine un apartament cumpărat în anul 2009, în suprafaţă de 51,36 mp, în proprietate cu Adriana Rotaru.
 
Şeful de birou nu are niciun cont bancar sau depozit, însă are un credit la ATE Bank - preluată de Alpha Bank, contractat în anul 2009, scadent în anul 2039, cu o valoare de 57.000 de euro.
 
Augustin Şerbănescu a încasat de la ARR un salariu de 47.041 de lei, pe baza contractului individual. A mai primit şi suma de 26.450 de lei, în urma unei examinări profesionale. Potrivit declaraţiei de interese, nu este asociat în nicio societate comercială.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Augustin Ion Şerbănescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii